We go on a roadtrip

Het is alweer eind mei. De dagen worden langer, de zon gaat meer schijnen en.. de vakantiekriebels beginnen te komen. Dat betekent ook dat de vakantieplannen bedacht moeten worden. WeGo denkt mee en heeft een aantal vakantietips voor je op een rijtje gezet. Van lange roadtrips door Europa, tot leuke uitjes dichter bij huis.

Roadtrips, het ultieme gevoel van vrijheid. Gewoon in de auto stappen en gaan! Al eens gedacht aan het gemak van een deelauto? Want met de auto’s die je huurt bij WeGo kan je zonder zorgen Europa door. WeGo heeft haar favoriete roadtrips op een rijtje gezet voor jou. Bekijk ze via de onderstaande links.

Roadtrip 1: Ik wil een beetje richting oost, maar niet naar Oostenrijk

Roadtrip 2: Ik hou van Fjorden en rijden, maar niet van paardrijden

Roadtrip 3: De ‘Ik kan niet kiezen tussen een stads- of natuurvakantie’ vakantie

Houd jij het liever wat dichter bij huis? In Nederland is ook van alles te doen. Bekijk hier de zeven mooiste autoroutes van Nederland. Op de website van de ANWB staan ook veel leuke tips voor dagjes uit. Gesorteerd op romantische uitjes tot uitjes die extra leuk zijn als je met kinderen op stap gaat. Hier kun je de activiteit kiezen die het beste bij jou past.

En dan onze laatste tip: Zoek hier naar de WeGo auto  die perfect aansluit bij jou vakantie. Een kinderzitje, een trekhaak voor de caravan, of een grote laadruimte.

WeGo vindt delen belangrijk. We richten ons op het delen van auto’s, maar het delen van ideeën vinden we net zo leuk! Dus heb je zelf leuke tips voor een uitje of een trip met de auto? Dan horen wij dat graag. Alvast een fijne vakantie!

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.