WeGo groeit door en breidt Product Development uit met 3 nieuwe medewerkers

Nieuwe collega's Product Development

Met veel plezier heten wij Julia, Rens en Geran welkom in ons product development team! Hun komst betekent een verdere uitbreiding van onze in-house capaciteit op het gebied van software development en testing.

Julia, Rens en Geran versterken het team dat verantwoordelijk is voor het doorontwikkelen en optimaliseren van ons WeGo-platform. Die digitale oplossing voor het reserveren, delen en beheren van voertuigen vormt de kern van onze dienstverlening. Het Product Development team houdt zich onder andere bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid, performance en dataveiligheid van de backoffice en gebruikersapp.

Leidende rol

De drie gaan met de ervaring, kennis en vaardigheden die ze met zich meebrengen een belangrijke bijdrage leveren aan ons platform. De uitbreiding stelt ons bovendien in staat om onze leidende rol als IT-partner voor fiets- en autodelen nog verder te versterken en uit te bouwen.

Onze nieuwe collega’s hebben er zin in, en wij ook! De inwerkfase is in volle gang en van beide kanten zijn we erg tevreden. We wensen Julia, Rens en Geran veel plezier en succes met deze volgende stap in hun carrière.