WeGo groeit door en breidt Product Development uit met 3 nieuwe medewerkers

Nieuwe collega's Product Development

Met veel plezier heten wij Julia, Rens en Geran welkom in ons Product Development team! Hun komst betekent een verdere uitbreiding van onze in-house capaciteit op het gebied van softwareontwikkeling en -testen.

Julia, Rens en Geran versterken het team dat verantwoordelijk is voor het doorontwikkelen en optimaliseren van WeGo-platform. Dat is onze digitale oplossing voor het reserveren, delen en beheren van voertuigen en vormt de kern van onze dienstverlening.

Het Product Development team houdt zich o.a. bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten, het monitoren, testen en oplossen van issues en het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid, performance en dataveiligheid van de backoffice en gebruikersapp.

Leidende rol

Met de komst van het drietal breidt WeGo niet alleen zijn team uit, maar ook zijn kennis en expertise. Hun inbreng zal ons helpen ons platform steeds waardevoller te maken en onze klanten nog beter van dienst te zijn. En onze leidende rol als IT-partner voor fiets- en autodelen nog verder te versterken en uit te bouwen.

Wij wensen Julia, Rens en Geran ook via deze weg heel veel plezier en succes bij WeGo!

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.