WeGo maakt het beheer van gebruikers voor poolauto’s nóg makkelijker met AFAS-koppeling

Nieuw: Afas-koppeling

Zakelijke deelmobiliteit wordt steeds populairder. Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen ervoor poolauto’s en deelfietsen beschikbaar te stellen en het beheer te automatiseren. WeGo gaat een stap verder, door gebruik te maken van bestaande systemen binnen bedrijven en organisaties.

Onlangs heeft WeGo een koppeling ontwikkeld tussen AFAS Software en het WeGo platform. Op deze manier is geen dubbele administratie nodig en worden medewerkersgegevens snel en veilig tussen AFAS en WeGo uitgewisseld. We vertellen u er graag meer over.

WeGo & AFAS

WeGo levert software die deelvervoer voor medewerkers van bedrijven en organisaties mogelijk maakt. Zakelijke deelmobiliteit biedt medewerkers de flexibiliteit over een representatieve auto of fiets te kunnen beschikken wanneer zij die nodig hebben. Een poolauto of deelfiets is eenvoudig te reserveren en openen met de WeGo app. Makkelijk en flexibel toegang tot duurzaam vervoer; voor ritten naar zakelijke afspraken, voor woon-werk verkeer of voor privégebruik in eigen tijd. WeGo ontzorgt beheerders en gebruikers.

Het Nederlandse bedrijf AFAS ontwikkelt software voor bedrijven en organisaties om administratieve processen te automatiseren en optimaliseren. Veel bedrijven en organisaties maken gebruik van AFAS-software om gegevens, bijvoorbeeld van medewerkers, in vast te leggen, bewaren en beheren. Om ervoor te zorgen dat dezelfde gegevens niet dubbel ingevoerd hoeven te worden, de kans op fouten te verkleinen en niet onnodig tijd te verliezen, heeft WeGo een koppeling gemaakt met AFAS. Dit zorgt ervoor dat beide applicaties real-time met elkaar gekoppeld zijn en veilig data kunnen uitwisselen.

Veilig en tijdbesparend

Dit betekent bijvoorbeeld wanneer een nieuwe medewerker start, als gegevens van een medewerker wijzigen, of als een medewerker uit dienst gaat, de registratie vanuit AFAS Profit direct gesynchroniseerd wordt met het WeGo platform. De gegevens van een medewerker hoeven niet langer op twee plekken bijgehouden te worden. Dat scheelt tijd. Een nieuwe medewerker heeft direct toegang tot een poolauto of deelfiets. Het maakt de werkomgeving ook een stukje veiliger. Een medewerker die stopt, heeft ook geen toegang meer tot een bedrijfsauto of -fiets.

De eerste klanten maken ondertussen gebruik van de AFAS-koppeling met de WeGo software, of wordt de koppeling op dit moment geïmplementeerd. Denk hierbij aan bedrijven en gemeentes met eigen deelauto’s voor het personeel, uitzendorganisaties met poolauto’s en -fietsen voor uitzendkrachten en zorginstellingen die elektrische fietsen beschikbaar stellen aan zorgmedewerkers.

Bent u geïnteresseerd in WeGo en/of een koppeling met AFAS?

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Neem contact op

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.