ZAKELIJKE POOLVOERTUIGEN

Benut het wagenpark optimaal met behulp van slimme technologie.

Bedrijven zijn op zoek naar een flexibele en duurzame invulling van mobiliteit voor hun werknemers. WeGo maakt het beheer van een zakelijke poolvloot – zowel auto’s als fietsen en scooters – heel eenvoudig. Dit levert organisaties een besparing op tot wel 40%.

Reserveren via app

Sluitende rittenregistratie

Geen fysieke sleutels meer

Mobiliteit voor alle werknemers

Zakelijke poolauto’s zijn een perfecte oplossing voor deelgebruik door meerdere personen. Medewerkers hebben altijd toegang tot vervoer wanneer ze dit nodig hebben.

Met slimme technologie optimaliseren bedrijven het beheer en gebruik van bedrijfswagens. Handmatige administratie, dubbele boekingen en autosleutels die kwijt raken behoren tot het verleden. Als beheerder heeft u real-time zicht op het gebruik en de beschikbaarheid van alle voertuigen.

De medewerkers reserveren een poolauto of -fiets snel en eenvoudig via de app. Een boeking hoeft niet eerst handmatig goedgekeurd te worden. Ook de uitgifte en inname van de fysieke autosleutel is niet langer nodig. De digitale sleutels ontvangt de medewerker namelijk automatisch in de app.

Zakelijke poolvoertuigen
Slimme poolvoertuigen

Registreer zakelijk en privégebruik

De rittenregistratie is geautomatiseerd en sluitend voor de Belastingdienst. De beheerder heeft via de backoffice inzicht in het gebruik en de facturatie per kostenplaats.

Bedrijven kunnen poolauto’s inzetten voor zakelijk ritten en woon-werkverkeer door werknemers. Het kan voor werkgevers zelfs aantrekkelijk zijn om de zakelijke poolauto (onder voorwaarden) aan werknemers beschikbaar te stellen voor privégebruik. Bijvoorbeeld in de avonduren en het weekend, op momenten dat deze auto’s nu nog vaak stil staan.

Het WeGo platform levert bedrijven een tijd- en kostenbesparing op tot wel 40%. Onze deeltechnologie wordt al ingezet door MKB en grootzakelijke bedrijven, gemeentes, (semi) overheden en organisaties in de zorg.

Zoekt u enkel een digitale oplossing voor de kilometerregistratie? Bekijk dan onze Track & Trace oplossing.

Deze organisaties werken al met WeGo:

Ontdek hoe WeGo werkt voor uw organisatie

Beheertool voor de beheerder

BEHEERTOOL

Via de WeGo backoffice heb je grip op en controle over alle voertuigen en gebruikers. Deze omgeving biedt de relevante data en interfaces om te koppelen met jouw bedrijfsprocessen.

App voor de medewerker

APP

Met de WeGo app reserveren gebruikers hun voertuigen. In de app worden de digitale sleutels uitgegeven en schade en onderhoud geregistreerd.

DriversDesk voor volledige ontzorging

SUPPORT

We bieden maximale ondersteuning aan beheerders in de operatie. We staan klaar om gebruikers onderweg en op ieder moment van de dag te helpen.

Dit maakt ons platform zo veelzijdig

Geschikt voor ieder voertuig en merk

Wij hebben geen eigen auto’s of fietsen, maar sluiten voertuigen aan op ons platform. Ongeacht het merk of model. Van enkele voertuigen tot grote wagenparken en zowel nieuwe als voertuigen die u al in gebruik heeft. U beheert alle voertuigen in één overzichtelijk platform.

Leverbaar in uw eigen huisstijl

Het platform is aan te passen met elementen van uw huisstijl, zoals logo, kleuren en tone-of-voice. Denk aan de opmaak van de beheertool en de app, maar ook de opmaak en inhoud van e-mails die vanuit het platform worden verstuurd.

Te koppelen met enterprise-softwarepakketten

Met API-koppelingen kan het WeGo platform geïntegreerd worden met uw ERP-systemen zoals HR-, finance-, planning- en authenticatie­software. Ook koppelingen met payment providers kunnen gerealiseerd worden.

Meertalig en internationaal inzetbaar

Ons platform is beschikbaar in meerdere talen en is internationaal schaalbaar. De app, backoffice en systeemnotificaties worden op dit moment al ondersteund in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Pools.

WeGo is de vertrouwde technologiepartner

11

jaar ervaring

7

landen

7.000

voertuigen

100.000

gebruikers

Interesse?
Neem contact op!

We vertellen u graag meer.