Uitgelicht

Op deze pagina vindt u een greep uit de nieuwste gebruikers van het WeGo platform.

AME

3 10 '22


Met veel plezier verwelkomen we de nieuwste gebruiker van WeGo's boekingsplatform voor zakelijke deelmobiliteit: het Nederlandse technologiebedrijf Applied Micro Electronics (AME). De circa 80 AME-medewerkers hebben nu beschikking over 100% elektrische ŠKODA ENYAQ's, die zij mogen gebruiken voor hun zakelijke afspraken in of buiten Nederland. Dankzij het voertuigreserveringssysteem van WeGo reserveren zij zelf eenvoudig een van de bedrijfsauto's via een app op hun smartphone. Naast een auto reserveren, kunnen zij via de app een boeking starten en beëindigen, het voertuig openen en sluiten, een schade registreren en onderhoud melden. Fysieke sleuteloverdrachten zijn dus niet nodig. Medewerkers kunnen de voertuigen volledig zelfstandig gebruiken, zonder tussenkomst van de beheerder. Het systeem zorgt er verder voor dat elke rit automatisch op naam geregistreerd wordt. AME is een onafhankelijke ontwikkelaar en producent van elektronische producten, gevestigd in Brainport Eindhoven, de technologische topregio van de wereld!

Vattenfall

9 9 '22


Welkom Vattenfall, als nieuwe gebruiker van het WeGo boekingsplatform voor poolauto’s! Bij verschillende vestigingen van Vattenfall kunnen de medewerkers een poolauto pakken voor hun zakelijke ritten. Dankzij de technologie van WeGo Carsharing Solutions zijn die poolauto’s eenvoudig te reserveren, openen en sluiten via een app. De medewerker hoeft daarnaast niet zelf de gereden ritten bij te houden: alle administratie wordt automatisch verwerkt. Het personeel kan dus zelfstandig en efficiënt gebruikmaken van de voertuigen, zonder tussenkomst van een beheerder. Het reserveren van een voertuig en ook de uitgifte van autosleutels is volledig gedigitaliseerd. Tegelijkertijd biedt het platform nuttige rapportages en inzichten om de vloot optimaal te benutten. Vattenfall, een van de grootste energiebedrijven in Europa met bijna 20.000 medewerkers, heeft grote ambities op het gebied van verduurzaming. Zakelijk deelgebruik van elektrische poolauto’s door medewerkers als een duurzame mobiliteitsoplossing sluit hier uitstekend op aan.

GGD Hart voor Brabant

16 9 '22


Ook de medewerkers van GGD Hart voor Brabant reserveren nu eenvoudig een poolauto via het boekingsplatform van WeGo! De elektrische poolauto’s zijn beschikbaar op de locaties van de GGD in Tilburg en Den Bosch en worden door medewerkers gebruikt voor de dagelijkse werkzaamheden en andere zakelijke afspraken. Zónder autosleutel, want de voertuigen worden geopend, gesloten en gereserveerd via een app. In die app kan de medewerker ook de beschikbaarheid bekijken en eventuele voertuigschade registreren. De gereden kilometers worden automatisch geregistreerd door het platform. Kortom: flexibele en efficiënte #mobiliteit voor de gehele organisatie. Digitaal en geautomatiseerd, zodat de GGD-medewerkers meer tijd overhouden voor het verlenen van zorg. GGD Hart voor Brabant is één van de grootste GGD’s van Nederland, met een werkgebied van 24 gemeenten met in totaal meer dan 1 miljoen inwoners.

Lexus Den Haag (Louwman Dealer Group)

19 8 '22


Lexus-dealer Den Haag (Louwman) heeft zijn vervangend vervoer vloot uitgerust met het nieuwe track-and-trace-systeem van WeGo Carsharing Solutions. Voortaan worden gegevens als locatie, kilometerstand, tankinhoud en ritgegevens volledig automatisch bijgehouden en verwerkt. Medewerkers kunnen die eenvoudig en realtime raadplegen in één overzichtelijk dashboard. Fysiek naar de auto voor het afhandelen van de administratie hoeft dus niet meer. Dat bespaart veel tijd en maakt het beheer een stuk eenvoudiger en efficiënter. Omdat de track-and-trace-oplossing is geïntegreerd in het WeGo deelplatform, beschikt Lexus Den Haag nu ook direct over een platform dat ready is voor carsharing. Hierdoor is het mogelijk om het hele wagenpark van een organisatie, dus inclusief track-and-trace- én alle poolauto’s, te beheren in één platform. Wel zo overzichtelijk en gemakkelijk!

Boehringer Ingelheim

4 7 '22


We heten Boehringer Ingelheim van harte welkom als volgende gebruiker van het WeGo platform voor corporate carsharing! Vanaf nu kunnen medewerkers van Boehringer Ingelheim voor zakelijke afspraken gebruikmaken van elektrische poolauto’s. Een poolauto is makkelijk te reserveren, openen en sluiten met de smartphone. De technologie registreert daarnaast alle ritten automatisch. Boehringer Ingelheim is een internationaal opererend biofarmaceutisch bedrijf. Vanwege de behoefte aan flexibele mobiliteit heeft Boehringer Ingelheim het carsharing platform van WeGo geselecteerd om hier op slimme wijze invulling aan te geven. Corporate deelmobiliteit sluit perfect aan bij het innovatieve en duurzame karakter van Boehringer Ingelheim. De elektrische poolauto’s zijn beter voor het milieu en worden efficiënt gebruikt dankzij ons boekingsplatform.

Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

2 6 '22


De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied heeft sinds deze week 18 poolauto’s met WeGo deeltechnologie. De inspecteurs kunnen nu zelf een poolauto reserveren en hoeven geen autosleutels meer op te halen en in te leveren. Daarnaast worden de gemaakte ritten automatisch geregistreerd. Gisteren werden de splinternieuwe auto’s feestelijk in ontvangst genomen, waarna medewerkers de voertuigen konden bekijken en uitproberen. WeGo was aanwezig om de deeltechnologie uit te leggen en vragen te beantwoorden.

Het Oude Land service appartementen

18 5 '22


Een fitnessruimte, een jeu-de-boulesbaan, een bieb, een biljartkamer en sinds deze week… een eigen elektrische deelauto! De bewoners van appartementencomplex Het Oude Land in 's-Gravenzande (ook wel bekend als 'de Berkenflat') hoeven zich thuis niet te vervelen. Maar willen ze even de deur uit, dan kan dat nu eenvoudig en comfortabel met deze gloednieuwe Renault Zoe. De deelauto is een uitkomst voor de senioren die minder goed ter been zijn. Én voor wie niet zoveel rijdt en geen behoefte (meer) heeft aan een eigen auto, maar wel af en toe het dorp in of naar een bestemming verder weg wil. Mooi initiatief en we hopen dat de bewoners er veel plezier van gaan hebben!

Bergman Clinics

8 4 '22


Welkom Bergman Clinics! Vanaf nu zijn ook de poolauto’s van Bergman Clinics aangesloten op het WeGo platform. Medewerkers kunnen met de app eenvoudig een voertuig reserveren voor een afspraak buiten de deur. In het platform worden de voertuigen en gebruikers beheerd. Dit resulteert in realtime inzicht in het gebruik en een optimale beschikbaarheid van het wagenpark.