Onze oplossing

Slimme technologie die toegang geeft tot mobiliteit.

WeGo platform maakt voertuigen “connected” en toegankelijk voor een grotere groep gebruikers. Door het beheer en het gebruik te automatiseren, wordt het wagenpark optimaal benut. Onze technologie geeft wagenparkbeheerders en mobiliteitsaanbieders volop nieuwe kansen.

Telematika

Beheertool

App

Support

Whitelabel platform voor deelgebruik van auto’s, scooters en fietsen

Het WeGo platform bestaat uit een backoffice om uw vloot te beheren en een app voor gebruikers om een voertuig te reserveren. Deze software maakt deelgebruik van auto’s, fietsen en andere vervoersmiddelen heel gemakkelijk.

Het platform is flexibel en op maat in te richten, passend bij uw organisatie of operatie. Wilt u een app met eigen logo en huisstijl? De technologie koppelen met bestaande software? Of gebruikmaken van geautomatiseerde functionaliteiten, zoals het controleren van een rijbewijs of het afhandelen van facturatie? Het kan allemaal met het whitelabel deelplatform van WeGo.

WeGo Lösung
WeGo hardware installatie

WEGO TELEMATICA

Betrouwbare data en veilige communicatie

Om voertuigen aan te kunnen sluiten op ons platform, maken we gebruik van telematica. We installeren een black-box of koppelen met on-board software. Deze technologie communiceert met het voertuig, levert locatiegegevens, registreert ritdata en zorgt ervoor dat de voertuigen op afstand ontgrendeld en vergrendeld kunnen worden.

Rittenregistratie
Voertuigdata
Ontgrendelingsysteem
Startblokkering

WEGO BEHEERTOOL

Overzicht, inzicht en controle in voertuigen en gebruikers

De beheertool is een online omgeving waarin alles rondom de voertuigen, functionaliteiten en rechten van gebruikers wordt ingesteld. Bijvoorbeeld wie welke voertuigen mag gebruiken en tegen welke tarieven. Zakelijke ritten en privégebruik worden automatisch onderscheiden, geboekt en gefactureerd op de juiste kostenplaats. Daarnaast levert de beheertool rapportages om het wagenparkgebruik te beheren, analyseren en optimaliseren.

Op maat in te richten
Voertuigen- en gebruikersbeheer
Facturatie per kostenplaats
Rapportages
WeGo Backoffice
Smartphone WeGo app

WEGO APP

Een voertuig reserveren en openen met de app

De app biedt alles wat gebruikers nodig te hebben om een auto in te plannen en de boeking te starten. De app is de digitale sleutel voor het openen en afsluiten van voertuigen. Heeft een voertuig schade? Dan kan dit ook direct in de app geregistreerd worden. Na de rit worden automatisch de boeking verwerkt en de gereden kilometers vastgelegd.

Plannen, beschikbaarheid checken en reserveren
Digitale sleutelmanagement
Schade en onderhoud registreren
Rijbewijscheck
WeGo app screenshot 2
WeGo app screenshot 3
WeGo app screenshot 5
WeGo app screenshot 6

Beschikbaar voor iOS en Android:

App Store
Google Play

WEGO SUPPORT

Het ontzorgen van beheerder én gebruiker

Naast de beste telematica en software technologie bieden wij extra services. Door u volledig te ontzorgen, kunt u zich richten op de dagelijkse operatie. Wij regelen het platform-, voertuig- en gebruikersbeheer. Ons supportteam is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor berijders bij vragen of problemen onderweg. Factureert u ritten aan gebruikers? Dan kunnen wij ook het debiteurenbeheer voor u verzorgen.

Beheerderssupport
24/7 berijderssupport
Voertuig- en gebruikersbeheer
Debiteurenbeheer
WeGo support desk

Nieuwsgierig geworden?

GOOD TO KNOW

Onze oplossing is…

Geschikt voor ieder voertuig en merk

Wij hebben geen eigen auto’s of fietsen, maar sluiten voertuigen aan op ons platform. Ongeacht het merk of model. Van enkele voertuigen tot grote wagenparken en zowel nieuwe als voertuigen die u al in gebruik heeft. U beheert alle voertuigen in één overzichtelijk platform.

Leverbaar in uw eigen huisstijl

Het platform is aan te passen met elementen van uw huisstijl, zoals logo, kleuren en tone-of-voice. Denk aan de opmaak van de beheertool en de app, maar ook de opmaak en inhoud van e-mails die vanuit het platform worden verstuurd.

Te koppelen met enterprise-softwarepakketten

Met API-koppelingen kan het WeGo platform geïntegreerd worden met uw ERP-systemen zoals HR-, finance-, planning- en authenticatie­software. Ook koppelingen met payment providers kunnen gerealiseerd worden.

Meertalig en internationaal inzetbaar

Ons platform is beschikbaar in meerdere talen en is internationaal schaalbaar. De app, backoffice en systeemnotificaties worden op dit moment al ondersteund in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Pools.

Toepassingen van ons platform

Ik wil het gebruik van poolauto’s door medewerkers volledig automatiseren.

Ik wil dat bewoners met een app een deelauto kunnen reserveren.

Delen in besloten kring

Ik wil autoverhuur of vervangend vervoer 24/7 kunnen regelen.

Ik wil dat bezorgers sleutels en schade­registratie digitaal beheren.

Een greep uit onze klantenkring:

Interesse?
Neem contact op!

We vertellen u graag meer.