WeGo-teamuitje 2023: Avonturen op Escape Island Ottenhome!

Met het 3e kwartaal in volle gang was het tijd voor een leuk WeGo-teamuitje. Dit jaar werd de geplande activiteit lang geheim gehouden. In de weken voorafgaand aan het uitje nam de spanning toe. Toen ons HR-team de uitnodiging verstuurde bleven we allemaal in het ongewisse over de activiteit en bestemming.  
Alle collegas uit Duitsland en Nederland verzamelden op het hoofdkantoor van WeGo in Amsterdam. De stemming was opperbest en de hapjes en drankjes smaakten goed. Onze CEO, Peter de Jong, nam het podium en belichtte onze prestaties tot nu toe en vertelde over de mooie projecten die er aankomen.  

Bestemming onthuld 

Na de bijeenkomst begonnen we aan de reis naar de geheime locatie. Iedereen probeerde de hints te ontrafelen en speculeerde over de activiteiten die in het verschiet lagen. Vol verwachting verlieten we het kantoor, klaar voor het avontuur. 

Bij aankomst werd onze bestemming eindelijk onthuld: er wachtte ons een avontuur op een ontsnappingseiland. Verdeeld in drie willekeurige teams, werden de boten toegewezen en zetten we koers naar het hoofdeiland. De uitdaging begon met een spel om met beperkte middelen zo snel mogelijk een vuur te maken. Een vaardigheid die onze vindingrijkheid en teamwork testte. Het snelste team mocht op het hoofdeiland blijven, terwijl de rest naar de andere eilanden gingen. 

Diverse vaardigheden 

Op de eilanden werden we geconfronteerd met gesloten kisten en raadsels. Om de eerste kist te kunnen openen, moesten we een verhaal ontrafelen en een wiskundige vergelijking oplossen. Binnenin ontdekten we de ingrediënten om brood te bakken, waardoor we toegang kregen tot de tweede kist. Er lagen bamboestokken en elastiekjes op ons te wachten en we werden uitgedaagd om het hoogste bouwwerk te maken. De derde kist vroeg om onze creativiteit en precisie bij het in elkaar zetten van geometrische figuren. Het succesvol afronden van iedere uitdaging zorgde ervoor dat we verder kwamen, wat uiteindelijk leidde tot een boottocht terug naar het beginpunt, met laatste raadsels om onderweg op te lossen. 

Tijdens de hele ontsnappingsactiviteit kreeg elk teamlid de kans om uit te blinken en zijn of haar talenten te laten zien. Van snel rekenen, logisch redeneren tot creatief denken, op alle vaardigheden werd een beroep gedaan. In de fanatieke samenwerking ontstond er een gezonde strijd tussen de teams.

 

BBQ en Winnaars 

Na de leuke activiteiten kwamen we weer samen bij Ottenhome Beachclub, een sfeervolle locatie die perfect was voor onze feestelijke barbecue en bekendmaking van de winnaar. Omringd door boten en bij een ondergaande zon, genoten we van een goed verzorgde barbecue en de goed bestede dag. 

Ons teamuitstapje bracht ons dichter bij elkaar en bevorderde een gevoel van kameraadschap en teamwork. Het uitje stond bol van de waarden van die voor ons belangrijk zijn: samenwerken, creativiteit en plezier hebben met elkaar. Het WeGo-teamuitje was weer een doorslaand succes, waaraan we elkaar nog regelmatig zullen herinneren met de leukste verhalen. 

Ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen en wil jij ook deel uitmaken van dit sterke collectief? Bekijk onze vacatures op de carrièrepagina! 

 

(Click on an image to enlarge)

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.