SLIMME BEZORGVOERTUIGEN

Technologie voor een maximale inzetbaarheid van bezorgvoertuigen.

Het goederenvervoer in steden en gemeenten neemt toe. Bezorgdiensten leveren online gekochte producten thuis of op kantoor af, met een (elektrische) fiets, auto of bus. Met slimme deeltechnologie en boekingsoftware helpt WeGo deze bedrijven hun operationele vloot met bezorgvoertuigen optimaal in te zetten.

Digitaal sleutelbeheer

Geautomatiseerde rittenregistratie

Digitale schaderegistratie

Meer gemak voor beheerders en chauffeurs

Deeltechnologie helpt logistieke bedrijven hun wagenpark te digitaliseren. Met het WeGo platform kunnen planners vervoer reserveren en toewijzen aan bezorgers. Het systeem kan ook gekoppeld worden aan bestaande software voor rittenplanning. De digitale sleutels ontvangt de chauffeur automatisch in de app.

WeGo biedt gemak en snelheid voor de gebruikers door administratieve zaken te digitaliseren. De app maakt het makkelijk om onderweg schades en technische mankementen te melden. En fysieke sleuteloverdracht, trage incheckprocedures, handmatige rittenregistratie en papierwerk bij schades zijn verleden tijd.

Met WeGo heeft u als beheerder real-time zicht op gebruik en beschikbaarheid, zodat u de inzet van het wagenpark kunt optimaliseren op basis van data.

Track & Trace
Slimme bezorgvoertuigen

Ondernemers delen samen elektrische bestelauto’s

Steden en dorpen streven steeds meer naar schoon goederenvervoer in en rondom het stadscentrum. Steeds vaker mogen daar alleen nog maar zero emissie vracht- en bestelauto’s, of andere kleine voertuigen rijden. Overstappen op elektrisch rijden is voor veel winkeliers en kleine ondernemers echter nog een drempel vanwege de forse investering.

Om kosten te verlagen, delen lokale ondernemers steeds vaker samen een auto of bus. Bij autodelen betaalt u als ondernemer alleen voor het gebruik. U beschikt over een voertuig wanneer u deze nodig heeft om goederen op te halen of te bezorgen. De rest van de tijd staat de auto niet stil, maar is deze inzetbaar voor andere ondernemers.

WeGo maakt voertuigen optimaal geschikt voor deelgebruik. Via de app kan het voertuig heel eenvoudig worden gereserveerd, ontgrendeld en vergrendeld. De gereden kilometers worden automatisch geregistreerd en afgerekend met de gebruiker. Samen vervoer delen is aantrekkelijk voor ondernemers in de stad.

Deze organisaties werken al met WeGo:

Ontdek hoe WeGo werkt voor uw organisatie

Beheertool voor de beheerder

BEHEERTOOL

Via de WeGo backoffice heb je grip op en controle over alle voertuigen en gebruikers. Deze omgeving biedt de relevante data en interfaces om te koppelen met jouw bedrijfsprocessen.

App voor de medewerker

APP

Met de WeGo app reserveren gebruikers hun voertuigen. In de app worden de digitale sleutels uitgegeven en schade en onderhoud geregistreerd.

DriversDesk voor volledige ontzorging

SUPPORT

We bieden maximale ondersteuning aan beheerders in de operatie. We staan klaar om gebruikers onderweg en op ieder moment van de dag te helpen.

Dit maakt ons platform zo veelzijdig

Geschikt voor ieder voertuig en merk

Wij hebben geen eigen auto’s of fietsen, maar sluiten voertuigen aan op ons platform. Ongeacht het merk of model. Van enkele voertuigen tot grote wagenparken en zowel nieuwe als voertuigen die u al in gebruik heeft. U beheert alle voertuigen in één overzichtelijk platform.

Leverbaar in uw eigen huisstijl

Het platform is aan te passen met elementen van uw huisstijl, zoals logo, kleuren en tone-of-voice. Denk aan de opmaak van de beheertool en de app, maar ook de opmaak en inhoud van e-mails die vanuit het platform worden verstuurd.

Te koppelen met enterprise-softwarepakketten

Met API-koppelingen kan het WeGo platform geïntegreerd worden met uw ERP-systemen zoals HR-, finance-, planning- en authenticatie­software. Ook koppelingen met payment providers kunnen gerealiseerd worden.

Meertalig en internationaal inzetbaar

Ons platform is beschikbaar in meerdere talen en is internationaal schaalbaar. De app, backoffice en systeemnotificaties worden op dit moment al ondersteund in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Pools.

WeGo is de vertrouwde technologiepartner

11

jaar ervaring

7

landen

7.000

voertuigen

100.000

gebruikers

Interesse?
Neem contact op!

We vertellen u graag meer.