DELEN IN BESLOTEN KRING

Faciliteer deelmobiliteit met het beste platform voor voertuigdelen.

Het WeGo platform biedt alle technologie en dienstverlening die u nodig heeft om deelauto’s, deelfietsen of deelscooters te faciliteren en tevreden gebruikers te krijgen.

ISO 27001 gecertificeerd

AVG compliant

Fiscus-proof

Waarom delen in besloten kring

Community sharing

Van bezit naar gebruik

Steeds meer mensen vinden het niet nodig om een eigen auto te bezitten, omdat ze dat bijvoorbeeld lastig of te duur vinden. Tegelijkertijd willen de meesten wel eenvoudig een auto kunnen gebruiken als ze er één nodig hebben.

Delen met een buurt of straat

Verminderen van de autodrukte

Veel bewoners vinden dat in hun straat of buurt teveel auto’s zijn en dat dat een negatieve invloed heeft op de openbare ruimte, leefbaarheid en verkeersveiligheid. Die zien graag het aantal auto’s afnemen, zonder dat de mobiliteit van de bewoners afneemt.

Community sharing

Betere mobiliteit in dorpen

Het openbaar vervoer in dorpen en op het platteland wordt steeds verder afgebouwd. Dit is een probleem voor met name oudere bewoners. Zij reizen niet veel maar willen wel over vervoer kunnen beschikken wanneer ze dit nodig hebben. Voor deze groep is een eigen auto kostbaar en biedt een deelauto uitkomst.

Deelmobiliteit als oplossing

Door de eerdergenoemde ontwikkelingen zie je steeds vaker dat er in de parkeergarage van appartementencomplexen of op een plein in de wijk een aantal deelauto’s komt te staan. De bewoners van het appartementencomplex, de straat of de wijk kunnen voor een gunstig tarief van deze voertuigen gebruikmaken voor korte of langere periodes. Dat noemen wij delen in besloten kring. Met ons platform faciliteren wij tal van dit soort deelprojecten.

WeGo Lösung

These organisations are already working with WeGo:

Ontdek hoe WeGo werkt voor uw organisatie

Beheertool voor de beheerder

BEHEERTOOL

Via de WeGo backoffice heb je grip op en controle over alle voertuigen en gebruikers. Deze omgeving biedt de relevante data en interfaces om te koppelen met jouw bedrijfsprocessen.

App voor de medewerker

APP

Met de WeGo app reserveren gebruikers hun voertuigen. In de app worden de digitale sleutels uitgegeven en schade en onderhoud geregistreerd.

DriversDesk voor volledige ontzorging

SUPPORT

We bieden maximale ondersteuning aan beheerders in de operatie. We staan klaar om gebruikers onderweg en op ieder moment van de dag te helpen.

Dit maakt ons platform zo veelzijdig

Geschikt voor ieder voertuig en merk

Wij hebben geen eigen auto’s of fietsen, maar sluiten voertuigen aan op ons platform. Ongeacht het merk of model. Van enkele voertuigen tot grote wagenparken en zowel nieuwe als voertuigen die u al in gebruik heeft. U beheert alle voertuigen in één overzichtelijk platform.

Leverbaar in uw eigen huisstijl

Het platform is aan te passen met elementen van uw huisstijl, zoals logo, kleuren en tone-of-voice. Denk aan de opmaak van de beheertool en de app, maar ook de opmaak en inhoud van e-mails die vanuit het platform worden verstuurd.

Te koppelen met enterprise-softwarepakketten

Met API-koppelingen kan het WeGo platform geïntegreerd worden met uw ERP-systemen zoals HR-, finance-, planning- en authenticatie­software. Ook koppelingen met payment providers kunnen gerealiseerd worden.

Meertalig en internationaal inzetbaar

Ons platform is beschikbaar in meerdere talen en is internationaal schaalbaar. De app, backoffice en systeemnotificaties worden op dit moment al ondersteund in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Pools.

WeGo is de vertrouwde technologiepartner

11

jaar ervaring

7

landen

7.000

voertuigen

100.000

gebruikers

Interesse?Neem contact op!

We vertellen u graag meer.