DIGITAAL VOERTUIGVERHUUR

Optimale beschikbaarheid van de verhuurvloot en betere verhuurservice.

Digitalisering helpt autoverhuurbedrijven om het verhuur proces te verbeteren. Dit betekent dat klanten met een app een voertuig kunnen reserveren en toegang hebben tot een huurauto of vervangend vervoer. Hiermee zorgen autoverhuurbedrijven voor een optimale beschikbaarheid van het wagenpark.

24/7 reserveren via een app

Geautomatiseerde uitgifte en inname

Automatische facturatie

Via de app op afstand een auto huren

Digitalisering helpt autoverhuurbedrijven om het verhuur proces te verbeteren. Dit betekent dat klanten met een app een voertuig kunnen reserveren en toegang hebben tot een huurauto of vervangend vervoer. Hiermee zorgen autoverhuurbedrijven voor een optimale beschikbaarheid van het wagenpark.

Onbemande verhuur voor een positieve klantervaring

Digitalisering versnelt en versoepelt het verhuurproces. Dit draagt bij aan een positieve klantervaring. Onbemande verhuur betekent dat er geen verhuurmedewerker meer nodig is die handmatig de administratie bijwerkt, rijbewijzen controleert en sleutels uitgeeft. De klant haalt de auto op, of de verhuurder levert deze bij de klant af, zonder gebonden te zijn aan de openingstijden van het verhuurbedrijf.

Digital rental
Digital rental

De blackbox registreert automatisch alle ritgegevens

Het verhuurbedrijf beheert de auto’s voor verhuur of het vervangend vervoer in de backoffice. Nieuwe klanten kunnen zich via de app aanmelden of door de beheerder worden toegevoegd in de backoffice. Een blackbox in de auto registreert automatisch de ritgegevens. Schades en onderhoud kunnen eenvoudig via de app worden gemeld. De voertuig- en gebruikersgegevens worden verwerkt in de backoffice en eventueel gekoppeld met bestaande verhuursoftware.

Met digitale verhuur worden auto’s gemakkelijk gereserveerd, uitgeleend en weer ingenomen. Ook zijn voertuigen vaker en sneller weer inzetbaar voor de verhuur of als vervangend vervoer. Zo hebben autoverhuurbedrijven de controle over, en halen zij het meeste uit, hun wagenpark. En klanten ervaren een geweldige service.

Deze organisaties werken al met WeGo:

Ontdek hoe WeGo werkt voor uw organisatie

Beheertool voor de beheerder

BEHEERTOOL

Via de WeGo backoffice heb je grip op en controle over alle voertuigen en gebruikers. Deze omgeving biedt de relevante data en interfaces om te koppelen met jouw bedrijfsprocessen.

App voor de medewerker

APP

Met de WeGo app reserveren gebruikers hun voertuigen. In de app worden de digitale sleutels uitgegeven en schade en onderhoud geregistreerd.

DriversDesk voor volledige ontzorging

SUPPORT

We bieden maximale ondersteuning aan beheerders in de operatie. We staan klaar om gebruikers onderweg en op ieder moment van de dag te helpen.

Dit maakt ons platform zo veelzijdig

Geschikt voor ieder voertuig en merk

Wij hebben geen eigen auto’s of fietsen, maar sluiten voertuigen aan op ons platform. Ongeacht het merk of model. Van enkele voertuigen tot grote wagenparken en zowel nieuwe als voertuigen die u al in gebruik heeft. U beheert alle voertuigen in één overzichtelijk platform.

Leverbaar in uw eigen huisstijl

Het platform is aan te passen met elementen van uw huisstijl, zoals logo, kleuren en tone-of-voice. Denk aan de opmaak van de beheertool en de app, maar ook de opmaak en inhoud van e-mails die vanuit het platform worden verstuurd.

Te koppelen met enterprise-softwarepakketten

Met API-koppelingen kan het WeGo platform geïntegreerd worden met uw ERP-systemen zoals HR-, finance-, planning- en authenticatie­software. Ook koppelingen met payment providers kunnen gerealiseerd worden.

Meertalig en internationaal inzetbaar

Ons platform is beschikbaar in meerdere talen en is internationaal schaalbaar. De app, backoffice en systeemnotificaties worden op dit moment al ondersteund in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Pools.

WeGo is de vertrouwde technologiepartner

11

jaar ervaring

7

landen

7.000

voertuigen

100.000

gebruikers

Interesse?Neem contact op!

We vertellen u graag meer.