Werken bij WeGo

Together we share!

Wij versnellen de transitie van bezit naar flexibel en duurzaam gebruik van mobiliteit. Dat doen we met ons innovatieve platform en onze uitgebreide kennis op het gebied van carsharing. Wij zoeken nieuwe collega’s om ons team te versterken en nog meer impact te kunnen maken! Want to join the ride?

Scale-up techbedrijf

Actief in 7 landen

HQ in Amsterdam

Wij zijn ambitieus en gek op new mobility. Jij ook?

WeGo is een energiek en snelgroeiend techbedrijf actief in de mobiliteitsbranche. Wij zijn ontwikkelaars van een boekingsplatform dat voertuigen beschikbaar maakt voor meerdere gebruikers. Met ons platform faciliteren wij deelgebruik van o.a. fietsen, scooters en auto’s voor bedrijven en bewoners. En daarmee maken we écht impact.

Autodelen zorgt bijvoorbeeld voor ruimte in de stad en mobiliteit op het platteland. Voor bedrijven biedt het een alternatief voor de vele auto’s van de zaak die vooral ongebruikt stilstaan: in plaats van een heleboel individuele auto’s, een aantal zakelijke deelauto’s of -fietsen voor wie het nodig heeft. Dit realiseren wij samen met grote spelers en voor de gaafste (internationale) organisaties!

Klinkt dit interessant? Aarzel dan niet, solliciteer direct en wie weet speel jij binnenkort een potje tafeltennis op ons hoofdkantoor in Amsterdam!

Onze klanten zijn bijvoorbeeld:

Actuele vacatures

04 04 '24

Allround Marketeer

Amsterdam HQ Fulltime Nederlands & Engels
Er is geen rol zo divers als deze! Jij hebt de voelsprieten om actief in de markt te signaleren wat er speelt en daar proactief op te handelen. Zo kijk je continu of onze uitingen daarbij aansluiten en stelt deze bij indien nodig. Daarnaast zoeken we een echte creatieve hands-on collega. Iemand die graag de pen pakt en leuke en interessante posts en artikelen schrijft voor o.a. Social media en de website.
03 01 '23
Vacature Installatiemonteur

Installatiemonteur Voertuigtelematica

Bij de klant op locatie 32-40 u/week Rijbewijs B
We hebben een uitdagende en afwisselende baan voor een echte expert op het gebied van autotechniek. Kennen de techniek en elektronica in auto's voor jou geen geheimen? Ben je graag op weg om bij klanten op locatie jouw ding te doen? Dan ben jij misschien wel de installatiemonteur die we zoeken!
22 08 '22
Vacature Stagiairs en Werkstudenten

Stagiair(e)s en Werkstudenten

Amsterdam HQ 32-40 u/week Nederlands & Engels
Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage of werkplek waar jij je tijdens je studie (verder) kunt ontwikkelen op het gebied van ICT, Support en Operations? Bij WeGo zijn we altijd op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s en werkstudenten die ons team komen versterken!
21 07 '22
Vacature Customer Success Manager

Customer Success Manager

Amsterdam HQ Fulltime Nederlands & Engels
In deze rol ga je klanten ondersteunen in het gebruik van ons platform. Als zij vragen hebben, willen uitbreiden of tegen problemen aanlopen, dan sta jij voor hen klaar. Tijdens de opstartfase, maar ook daarna. Jij zorgt ervoor dat zowel de beheerders als de gebruikers onze oplossing optimaal benutten en maximaal tevreden zijn.

Meer over de teams binnen WeGo:

Ons Customer Success team heeft de taak onze klanten optimaal te ondersteunen in wat zij willen bereiken met onze oplossing. Vanaf het moment van klant worden, staat dit team hen met raad en daad bij. Met als doel: de tevredenheid van onze klanten maximaliseren, zodat zij graag klant willen blijven en het gebruik gaan opschalen.

De Customer Success Manager (CSM) verzorgt bij nieuwe klanten de implementatie van ons platform, richt het naar de wensen van de klant in en ondersteunt hen daarna in het zo effectief mogelijk inzetten en beheren ervan. Bijvoorbeeld door vragen te beantwoorden, eventuele problemen op te lossen en trainingen te geven voor de beheerders en/of gebruikers. Ook gaat de CSM bij zijn accounts op zoek naar up- /cross-sell mogelijkheden.

De werkzaamheden zijn lekker divers, dus ideaal voor wie van afwisseling houdt. Ben jij een echte relatiebouwer met een sterk gevoel voor service en interesse in technologie? Meld je dan snel!

Actuele vacatures:

Uitstekende support leveren is een van WeGo’s speerpunten. We hebben dan ook een eigen Customer Support afdeling waar de beheerders en gebruikers van onze oplossing terecht kunnen voor (technische) support. Bij vragen over de WeGo Backoffice of App helpen onze Supportmedewerkers hen telefonisch of per e-mail snel (weer) op weg. Daarnaast houdt dit team zich bezig met werkzaamheden die horen bij aanvullende services die klanten bij WeGo kunnen afnemen. Denk aan voertuig-, crediteuren of volledig platformbeheer.

We vinden het belangrijk dat iedereen die contact opneemt met WeGo adequaat en vriendelijk geholpen wordt. De Supportmedewerkers worden dan ook uitgebreid ingewerkt en opgeleid, zodat zij het platform, de technologie en onze dienstverlening volledig kennen. Daarnaast kiezen we voor medewerkers die klantvriendelijkheid ademen en kalm kunnen blijven in drukkere tijden.

Lijkt het jou gaaf om alles te weten te komen over onze innovatieve technologie? Word jij er blij van om mensen te helpen als zij vragen hebben of vastlopen? Dan hebben wij een heel leuke functie voor je in dit geweldige team!

Actuele vacatures:

Ons Software Development team ontfermt zich over het kloppende hart van onze business: het WeGo platform. Het platform is voor WeGo van vitaal belang, omdat het de basis is van alle mobiliteitsoplossingen die we aanbieden. Maar dat geldt ook voor veel van onze klanten, omdat zij voor het kunnen uitvoeren van hun bedrijfsactiviteiten afhankelijk zijn van onze technologie.

Verschillende specialisten houden zich daarom bezig met het continu doorontwikkelen, onderhouden, testen en optimaliseren van het platform. Ze zorgen ervoor dat de cloudbased backoffice en de native user app altijd uitstekend functioneren. Maar ook dat functionaliteiten en UX aansluiten op de (toekomstige) behoefte van onze klanten en van de markt. Nauwkeurige en creatieve ontwikkelaars en testers zijn meer dan welkom in dit ambitieuze team!

Actuele vacatures:

Ons Marketing & PR team bestaat uit enthousiaste marketeers met verschillende achtergronden en expertises, maar dezelfde passie voor het marketingvak. Dit team is verantwoordelijk voor de marketingstrategie en -resultaten van WeGo. Het is de taak van de marketeers om de marketingdoelstellingen te behalen, door de beschikbare marketingmiddelen-, tools en -kanalen zo effectief mogelijk in te zetten.

Naast het bepalen van de strategie bestaan hun werkzaamheden o.a. uit het bedenken, plannen, coördineren, uitrollen en monitoren van marketingactiviteiten, en het analyseren van de resultaten. Daarbij schakelt het team veel met de Business Development Managers en Customer Success Managers, die veel contact hebben met (potentiële) klanten, voor de nodige informatie en inspiratie. Ook beheert dit team de marketingkanalen, zoals de website en socialmedia-accounts van WeGo.

Ben jij creatief, dol op het creëren van content en weet jij wat wel en niet werkt op het gebied van marketing? Laat je horen, want wie weet hebben we een plek voor je!

Het Sales & Business Development team is verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële doelstellingen van WeGo. Om dat te bereiken houden de Business Development Managers (BDM’s) zich bezig met o.a. het definiëren van doelgroepen en DMU’s, het ontwikkelen en optimaliseren van proposities en alles wat komt kijken bij het verkooptraject. Denk aan het benaderen van leads (warme en koud), presentaties geven over WeGo en onze oplossingen, opstellen en sluiten van overeenkomsten, coördineren van de implementatie en onboarding, het vasthouden van klanten, en alle bijbehorende werkzaamheden.

Onze BDM’s weten als geen ander voor wie en waarom het WeGo platform onmisbaar is, waaraan de markt behoefte heeft en hoe je in contact komt en relaties opbouwt met potentiële klanten. Ben jij ook zo’n ondernemend en communicatief sterk verkooptalent? Met een interesse in technologische oplossingen? Dan hebben wij mogelijk een plekje voor je in ons team!

Hebben we op dit moment geen vacature die bij je past?

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.
Wie weet zijn we toch een match!

Interesse?
Neem contact op!

We vertellen u graag meer.