< p>

Over WeGo - WeGo Carsharing Solutions

Over WeGo

WeGo realiseert efficiënte en duurzame mobiliteit door innovatief autodelen. Met onze autodeel-oplossingen maakt u uw voertuigen toegankelijk voor uw gebruikers via de app en heeft u zicht op het gebruik van de voertuigen.

Door middel van onze zelfontwikkelde techniek en toegankelijke dienstverlening zijn we in staat om de bezettingsgraad van de voertuigen te verhogen, gebruikers een unieke ervaring te geven en de samenleving te verbeteren.

Door autodelen succesvol te maken zorgen we voor minder stilstaande voertuigen, gedeelde kosten, flexibele mobiliteit en minder parkeerdruk.Missie & Visie


WeGo draagt daadwerkelijk bij aan de transitie van bezit naar gebruik in mobiliteit. Wij willen bereiken dat auto’s steeds meer worden gedeeld door verschillende gebruikers. Daardoor zijn er minder auto’s nodig, worden auto’s efficiënter gebruikt, komt openbare ruimte vrij omdat er minder parkeerplaatsen nodig zijn op, en nemen de kosten voor automobiliteit af voor bedrijven en particulieren.

WeGo draagt bij aan de transitie naar elektrisch rijden. Autodelen maakt de - nu nog dure - elektrische auto’s wel bereikbaar voor iedereen, omdat betaald wordt naar gebruik. Juist de gebruikskosten van een elektrische auto zijn laag. Daarmee helpt WeGo mee aan het omlaag krijgen van de CO2-uitstoot van mobiliteit.

Deze missie van WeGo Carsharing Solutions kan worden ingevuld zonder beperking van de mobiliteit. De individuele mobiliteit kan zelfs worden verbeterd. Immers, het juiste voertuig voor een specifieke activiteit kan worden gekozen, in plaats van vastzitten aan de auto die nu eenmaal in bezit is. Voor de zomervakantie een MPV met trekhaak, voor de wintervakantie een fourwheeldrive op winterbanden, voor werkafspraken een compacte maar comfortabele auto, voor klussen een bus. Voor lange afstanden internationaal misschien voorlopig toch nog een brandstofauto, voor kortere ritten in stedelijk gebied een elektrische auto.ISO 27001 gecertificeerd

Bij WeGo nemen we dataveiligheid zeer serieus. Of het nu gaat om klanten, partners, werknemers of nieuwsbriefinschrijvers: er worden vertrouwelijke gegevens met ons gedeeld en daar gaan wij zorgvuldig mee om. Dat we onze processen goed op orde en risico's goed gedekt hebben, blijkt uit de ISO27001 certificering die wij hebben behaald. Al onze stakeholders kunnen erop vertrouwen dat hun data bij WeGo in goede handen zijn. Nu én in de toekomst.Werken bij WeGo

WeGo is een snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in autodelen. Ons bedrijf is een leverancier van autodeelsystemen en software. Je kent vast wel bedrijven waarbij je met een app de auto om de hoek kunt huren. Voor dit soort bedrijven levert WeGo de innovatieve techniek die het efficiënter inzetten van voertuigen mogelijk maakt, door hetzelfde voertuig voor meerdere berijders toegankelijk te maken. Het reserveren en openen van de voertuigen is eenvoudig via de WeGo-app.WeGo is gevestigd in de Kauwgomballenfabriek dat sinds 2007 in gebruik is genomen door hoofdzakelijke creatieve startende- en gevestigde ondernemingen. Een breed spectrum van de industrie vindt hier een plek; van de sectoren kunst, media en entertainment tot creatieve zakelijke dienstverlening.

Lijkt het je leuk om bij WeGo te komen werken? Bekijk dan onze vacatures