Together we share.

WeGo zorgt ervoor dat voertuigen beter worden benut door ze geschikt te maken voor deelgebruik. Doordat de bezettingsgraad omhoog gaat, kan dezelfde mobiliteit gerealiseerd worden met minder voertuigen of meer mobiliteit met het huidige aantal.

Fleetowners en mobiliteitsaanbieders kunnen zo hun kosten verlagen of hun opbrengsten verhogen. Tegelijk komt er parkeerruimte vrij in de openbare ruimte en rondom bedrijven. Dit realiseren wij met ons innovatieve platform, dankzij onze uitgebreide kennis van carsharing en door effectieve samenwerkingen met partners.

Opgericht in 2011

Marktleider in Nederland

Actief in 7 landen

Al meer dan 11 jaar bezig met slimme mobiliteit

WeGo startte in 2011 als platform voor peer2peer autodelen. Particulieren konden op het WeGo platform hun privé-auto aanbieden, zodat buren, vrienden of anderen deze van hen konden huren. In die tijd was autodelen nog niet zo ingeburgerd als nu en met het platform heeft WeGo een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van het autodelen in Nederland.

Naarmate ook steeds meer bedrijven de mogelijkheden van autodeeltechnologie begonnen in te zien, verschoof WeGo gaandeweg de focus naar het bedienen van de zakelijke markt. Inmiddels levert WeGo het platform aan bedrijven, gemeenten, zorgorganisaties, de uitzendbranche, bezorgdiensten, de vastgoedsector en autodeel-coöperaties in woonwijken. Uiteenlopende partijen die willen dat hun voertuigen efficiënt en comfortabel door meerdere personen gebruikt kunnen worden.

Het platform is ondertussen ook flink geëvolueerd: er kunnen nu niet meer enkel auto’s aangesloten worden. Auto’s, bestelbusjes, vrachtwagens, veegwagens, personenbussen, 45km-voertuigen, scootmobielen, scooters, fietsen en zelfs laadpalen kunnen efficiënt beheerd en gedeeld worden via het WeGo platform.

WeGo - Invest in the future

Enkele cijfers

11

jaar ervaring

7

landen

7.000

voertuigen

100.000

gebruikers

Onze pijlers

Technologie

Slimme technologie ontwikkelen en voor onze klanten inzetten is onze core business.

Ondersteuning

Wij staan klaar om zowel beheerder als gebruiker te ondersteunen wanneer nodig.

Samenwerking

Wij denken proactief mee zodat u het maximale uit onze technologie en uw vloot haalt.

Dataveiligheid

Wij besteden onze uiterste zorg aan het zo veilig mogelijk opslaan en verwerken van data.

WeGo technology

TECHNOLOGIE

Technologie is de basis

Het WeGo platform vormt het hart van ons bedrijf. Het platform moet onze klanten zo goed mogelijk dienen en daarom zijn wij continu bezig met verbeteren en optimaliseren. We voeren regelmatig updates door zodat het platform altijd voldoet aan de huidige maatstaven op het gebied van softwareontwikkeling en veiligheid.

Daarnaast monitoren we hoe ons platform gebruikt wordt, onderzoeken de behoefte in de markt en luisteren we naar de feedback van onze klanten. Op basis van die inzichten bekijken we welke nieuwe functionaliteiten onze platform nóg beter zouden kunnen maken.

Lees meer over ons platform

ONDERSTEUNING

Altijd beschikbaar voor assistentie

Onze technologie automatiseert en vereenvoudigt veel (administratieve) handelingen, waardoor u meer kunt bereiken met minder moeite. Tegelijkertijd kan technologie ook even wennen zijn en voor vragen zorgen. Daar zijn we ons van bewust en daarom staat goede en snelle support leveren bij ons hoog in het vaandel.

Zo dragen wij tijdens de opstartfase zorg voor de implementatie van onze oplossing en geven we de platformbeheerders de nodige training en begeleiding. Wordt het platform eenmaal in gebruik genomen, dan zit ons support-team klaar om alle vragen van zowel de beheerder als de gebruiker te beantwoorden. Ook 24/7 als u dat wilt.

WeGo Konakt
WeGo Samenwerkingen

SAMENWERKING

Wij denken mee met onze klanten

Wij geloven in de kracht van goede samenwerkingen. Wij zien onze klanten dan ook liever als partners, met wie wij gezamenlijk zorgen voor goede resultaten. Om die reden denken wij ook altijd proactief mee met onze klanten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over de beste toepassing van ons platform binnen uw mobiliteitsvraagstuk.

Daarnaast zoeken wij de samenwerking op met importeurs, dealers, leasemaatschappijen en verhuurbedrijven. WeGo levert namelijk geen voertuigen. Samen met voertuigleveranciers zijn wij in staat om een totaalpakket aan te bieden en zorgen we samen voor nieuwe oplossingen.

DATAVEILIGHEID

ISO 27001 gecertificeerd, fiscus-proof en AVG-proof

Bij WeGo nemen we dataveiligheid zeer serieus. Of het nu gaat om klanten, partners, werknemers of nieuwsbriefinschrijvers: er worden vertrouwelijke gegevens met ons gedeeld en daar gaan wij zorgvuldig mee om. Dat we onze processen goed op orde en risico’s goed gedekt hebben, blijkt uit de ISO 27001 certificering die wij hebben behaald.

De rittenregistratie voldoet aan de eisen die de belastingdienst daaraan stelt. Dat is bevestigd door de belastingdienst zelf en door een fiscalist van een groot accountantskantoor.

Al onze stakeholders kunnen erop vertrouwen dat hun data bij WeGo in goede handen zijn en te allen tijde binnen de EU blijven.

ISO-zertifiziert

Een greep uit onze klantenkring:

Steeds meer scootermerken gekoppeld aan het WeGo platform

Werken bij WeGo

Ben jij geïnteresseerd in mobiliteit en technologie en wil jij werken bij een ambitieus en innovatief bedrijf?

WeGo is een prachtig techbedrijf, middenin de transitie van bezit naar flexibel en duurzaam gebruik van mobiliteit. Met behulp van ons platform en onze expertise zorgen we echt voor maatschappelijke veranderingen.

Wil jij hier deel van uitmaken? Bekijk dan onze vacatures en stuur ons jouw sollicitatie!

Meer weten over WeGo of het WeGo-platform?

Neem dan contact met ons op.
We vertellen u graag meer!