Operations News – Wat gebeurt er bij WeGo?

Operations News

Deelfiets

Het afgelopen kwartaal hebben we een toename in het aantal deelfietsen gezien. Hierbij gaat het om WeGo klanten die alleen deelfietsen in de vloot hebben, maar ook veel klanten die een combinatie van auto’s en fietsen aanbieden. Bij deze ultieme combinatie worden fietsen gebruikt voor de korte tripjes in de stad en de auto’s voor langere afstanden.

Een nieuwkomer: de deelbare scootmobiel

De afgelopen maanden zijn we gestart met een zeer interessant project en hebben we een scootmobiel ingericht voor gedeeld gebruik. In veel verzorgingstehuizen zien we een grote hoeveelheid aan scootmobielen, echter maar weinig plek om deze te parkeren. Daarom is Scoot2Go op het idee gekomen om deze voertuigen deelbaar te maken, wat duurzaam is en waarmee mobiliteit voor de bewoners gegarandeerd wordt. Een win-win situatie dus. De scootmobiel is zowel te gebruiken via de app alsook via een gepersonaliseerde RFID tag.

Wij vinden dit een onwijs mooi initiatief en zijn blij hier onderdeel van uit te kunnen maken!

Lees hier het hele artikel over de scootmobiel:  https://www.welzorg.nl/scoot2go-de-nieuwe-deelscootmobiel-van-welzorg/

Call center Duitsland

In Duitsland zijn we onlangs gestart met een nieuw 24/7 Customer Support Centre. Voor onze Duitse klanten werd er al 24/7 support geboden, maar met ons vernieuwde Call Center kunnen we onze service weer naar een hoger niveau tillen.

Eva! Onze nieuwe Support Coördinator         

Eva maakt al langere tijd deel uit van het WeGo Team, ze heeft namelijk haar stage bij ons gedaan. Ze is terug bij WeGo sinds juli in de rol als Support Coördinator. In die rol zorgt ze ervoor dat alles op onze Support afdeling op rolletjes loopt. Niks is te gek voor Eva, overal bijt ze zich in vast en zoekt ze de beste oplossing. We zijn onwijs blij dat ze terug is!

 

24/7 support om een zorgeloze ervaring te garanderen!

We zeggen het wel vaker: het bieden van support bij autodelen is een pré. Ook bij onze klant St. Mijzo zien we dit terug. Door het bieden van support aan de berijder zien we dat het autodelen een groot succes is geworden. In veel sectoren rijden voertuigen 24/7. Dat betekent dat er altijd dingen met de voertuigen kunnen gebeuren, bijvoorbeeld; het rijden van schade of vragen rondom het opladen van elektrische auto’s. Als er vragen zijn, staan wij 24/7 voor onze klanten klaar en dat werkt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.