WeGo gaat DACH-regio bedienen vanuit nieuwe vestiging in Duitsland

Partner in autodeeloplossingen WeGo opent eerste buitenlandse vestiging

Partner in autodeeloplossingen WeGo gaat de grens over: het bedrijf opent een kantoor in het Duitse Kaiserslautern, centraal gelegen tussen Nordrhein Westfalen, Frankfurt en Bayern. Willem Schonewille gaat het bedrijf in Duitsland leiden.

WeGo heeft inmiddels meer dan 1500 auto’s rondrijden waarop de autodeeloplossing van het bedrijf is geïnstalleerd. Met de vestiging in Duitsland zet WeGo de stap voor een eerste kantoor in het buitenland. CEO Peter de Jong: “De Duitse markt heeft voor ons veel potentie en lijkt in veel opzichten op de Nederlandse markt. Significant verschil is dat het vaak om grotere aantallen auto’s gaat in Duitsland: in Nederland is het normaal om tussen de tien á twintig wagens bij een bedrijf te hebben, in Duitsland is 300 auto’s voor de deur geen uitzondering.”

De reden dat Schonewille zich écht in Duitsland vestigt met WeGo en de auto’s niet vanuit Nederland worden aangestuurd is simpel: “Een aanspreekpartner in Duitsland is erg belangrijk om serieus genomen te worden in het land. De Duitse bevolking vindt het prettig om in hun eigen taal geholpen te worden.”

Flotte!

WeGo staat binnenkort ook op Flotte! Deze beurs, die op 18 en 19 maart plaatsvindt in de Messe Düsseldorf, is speciaal in het leven geroepen voor fabrikanten, importeurs, leasemaatschappijen en dienstverleners. Schonewille: “We hopen daar in contact te komen met enkele partners waar wij op zeer korte termijn een samenwerking mee aan kunnen gaan. We hebben alle vertrouwen in succes op een Duitse markt!”

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.