Van Nellefabriek innoveert en start met autodelen

Amsterdam, 6 juni 2019 – Kantorencomplex en eventlocatie de Van Nellefabriek in Rotterdam maakt sinds kort gebruik van de diensten van WeGo-partner MobiliteitsMeesters. Bedrijven en ondernemers die gevestigd zijn in de Van Nellefabriek kunnen vanaf nu op een eenvoudige en innovatieve manier gebruik maken van autodelen. MobiliteitsMeesters levert de deelauto’s, WeGo de hard- en software.

De Van Nellefabriek biedt autodelen aan als duurzame, nieuwe service. Onlangs zijn er een aantal BMW ’s i3 geleverd. Naast vele andere functies is deze UNESCO-Werelderfgoedlocatie een bedrijfsverzamelgebouw met veel ondernemingen, van klein tot groter MKB. Medewerkers die werken bij een onderneming die aangesloten is bij de Van Nellefabriek, kunnen eenvoudig een deelauto reserveren en gebruiken. Later dit jaar ontvangt de Van Nellefabriek ook elektrische Mini Coopers die kunnen worden gedeeld.

Jouke Baarda, operationeel manager van MobiliteitsMeesters, is enthousiast over de samenwerking met de Van Nellefabriek, die ze ook nu weer samen met WeGo uitvoeren. “WeGo kwam uit de bus met de beste score, op basis van de jarenlange ervaring met carsharing, grotere aantallen auto’s, de flexibiliteit en zeker ook de persoonlijke aanpak.”

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.