WeGo start samenwerking met Van Diemen PR

Amsterdam, 6-12-18 – Carsharing platform WeGo bouwt flink aan de weg en is klaar voor de volgende stap. In bijzonder korte tijd heeft zij zich weten te ontplooien tot marktleider in de Nederlandse zakelijke markt en wil zich nu extra profileren als bron van informatie. Vanuit haar positie is zij in staat om trends en ontwikkelingen vroegtijdig te signaleren en middels data te onderbouwen. Om die verhalen op de juiste manier naar buiten te brengen en op de radar van haar doelgroep te krijgen, heeft zij de samenwerking gezocht met PR-bureau Van Diemen PR. Samen kiezen zij voor een free publicity strategie.

Autodelen beter op de kaart zetten

Peter de Jong, Managing Director bij WeGo, is ervan overtuigd autodelen op deze manier nog beter op de kaart te kunnen zetten: “Aan het concept van autodelen hangen gigantisch veel voordelen: minder stilstaande voortuigen, gedeelde kosten, flexibele mobiliteit en minder parkeerdruk. Wij zijn de afgelopen jaren in staat geweest om stukje bij beetje markt te winnen. Toch is er ook nog een grote groep die terughoudend is als het aankomt op autodelen. Wij geloven dat we een positieve bijdrage kunnen leveren aan het imago door de ontwikkelingen in de markt met onze doelgroep te delen. Het naar buiten brengen van deze verhalen en het succes kunnen wij niet alleen. Daarom hebben wij de samenwerking gezocht met PR-bureau Van Diemen PR. Wij zijn ervan overtuigd dat hun free publicity strategie zal bijdragen aan onze profilering én aan de profilering van autodelen in het algemeen.”

Aan de vooravond van een grote doorbraak

Ook de eigenaar van Van Diemen PR, Casper van Diemen, ziet veel kansen: “De technologische mogelijkheden rondom autodelen worden steeds groter. Ik geloof daarom dat we aan de vooravond staan van een grote doorbraak en dat deze markt de komende jaren hard gaat groeien. Dat maakt dit een uitstekend moment om met een free publicity strategie de marktpositie van WeGo te versterken.”

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.