Selfie, in je kracht staan, shinen en lekker ontzorgen!

WeGo Carsharing

Ondanks dat wij nog even van de zomer genieten, worden de dagen langzaamaan weer korter. De pepernoten liggen inmiddels in de winkel en het duurt niet lang meer voor wij terugblikken op 2019. Wat hier inmiddels ook bij hoort is het lijstje met irritatiewoorden die we het liefst nooit meer willen horen. Voorgaande jaren stond het woord ‘selfie’ hoog in de ranglijst van irritante woorden, net als ‘shinen’ en ‘in je kracht staan’. Dit jaar is ‘ontzorgen’ bezig met een opmars in deze ranglijst.

Maar wat houdt ontzorgen nou precies in?

En waarom sluit dit aan op (deel)mobiliteit? Om hier antwoord op te geven blikken we even terug naar vroeger, naar de tijd dat iedereen een eigen auto in bezit had en deze vol trots stond te poetsen op de zaterdagmiddag. In die tijd werd er echt ‘zorg gedragen’ voor de auto, want het was eigen bezit en daar ben je zuinig op. De auto kon zakelijk én privé gebruikt worden met een representatieve uitstraling.

Van bezit naar gebruik

Bij de transitie van bezit naar gebruik verdwijnt het beeld wat hierboven wordt geschetst en daarmee ook de zorg die je draagt voor een product. Huurauto’s bijvoorbeeld: ik weet zeker dat minder dan 1% van de lezers van deze blog een huurauto van binnen en buiten helemaal schoonmaakt en als nieuw terugbrengt naar het verhuurbedrijf. Klopt toch? Het is immers niet jouw auto! Het gebruik van deelauto’s lijkt hierop maar niets in minder waar. Bij WeGo ontzorgen we! Ja, daar is het woord ‘ontzorgen’. Uiteindelijk wil niemand op maandagochtend de zakken fastfood – van je voorganger – opruimen voor je naar een afspraak of je werk toe gaat. Laat staan overig onderhoud, bijvoorbeeld een bandje oppompen of de ruitenwisservloeistof bijvullen.

Deze vraag speelt ook bij onze klanten en als platformaanbieder doen wij hier wat mee. Daarom levert WeGo ontzorgende – correctie – aanvullende dienstverleningen. Berijders van deelauto’s worden te woord gestaan in geval van nood, het voertuig wordt maandelijks schoongemaakt, onderhoud wordt geregeld en schade wordt hersteld. Verder is dit natuurlijk een prachtige kans voor de automotive. Deze branche is volop in transitie en bedrijven kunnen hier bestaansrecht in vinden. Daarover meer in een volgende blog!

Meer weten over WeGo of hoe wij ontzorgen?

Bel of mail ons gerust. Volg ons ook via LinkedIn voor het laatste nieuws.

Groet Bryan

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.