WeGoCarsharing.com is vernieuwd!

New WeGo website

Het was u misschien al opgevallen: onze website heeft een opfrisbeurt gekregen! Naast een nieuw, modern design, hebben we de website voorzien van een duidelijker navigatiemenu, veel nieuwe en geüpdatete content en diverse technische verbeteringen. Met onze vernieuwde website willen we onze bezoekers nog beter informeren over wat WeGo biedt en wie wij kunnen helpen met onze oplossing.

Bezoekers moeten snel en eenvoudig de informatie kunnen vinden waarnaar zij op zoek zijn en direct en goed gevoel krijgen bij WeGo. Dat was het uitgangspunt bij het ontwikkelen van de nieuwe website.

Het nieuwe ontwerp bevat meer visuele elementen en straalt professionaliteit uit. Door de nieuwe indeling en verbeterde navigatie komen bezoekers er gemakkelijker achter of WeGo mogelijk de juiste partner voor hen is. Daarnaast hebben we ook op het gebied van beveiliging, snelheid en responsive design de nodige verbeteringen doorgevoerd, zodat de website weer helemaal van deze tijd is en klaar voor de toekomst.

Nieuwe indeling en navigatie

De belangrijkste pagina’s zijn opgenomen in het hoofdmenu bovenaan. Zo vindt u snel meer informatie over WeGo, onze oplossing, de verschillende toepassingen, voor wie ons platform geschikt is en onze contactgegevens.

De toepassingen van ons platform hebben we opnieuw beschreven en onderverdeeld in de verschillende mobiliteitsoplossingen: zakelijke poolvoertuigen, deelmobiliteit voor besloten kringen, digitaal voertuigverhuur en slimme bezorgvoertuigen. Op deze pagina’s ontdekt u hoe WeGo kan helpen bij uw project(en). Deze informatie gaan doorlopend aanvullen met echte use cases uit onze klantenkring.

Nieuw: evenementenoverzicht

Via het hoofdmenu navigeert u ook eenvoudig naar ons nieuwsoverzicht. Hier publiceren wij regelmatig persberichten, artikelen en publicaties over WeGo in de media. Nieuw is de pagina met geplande events. Op deze pagina plaatsen wij de beurzen en evenementen waaraan WeGo deelneemt en waar u ons team persoonlijk kunt ontmoeten.

Is uw interesse gewekt na het bekijken van onze website en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste mobiliteitsoplossing om uw wagenpark te optimaliseren of bij het faciliteren en ondersteunen uw auto-, fiets of scooterdeelproject.

Heeft u opmerkingen of suggesties?

Wij vinden het leuk om te horen wat u van onze vernieuwde website vindt. Maar vooral ook uw opmerkingen en suggesties horen wij graag. Mist u informatie of een functionaliteit? Werkt iets niet goed? Of is u iets anders opgevallen? Laat het ons weten via ons contactformulier. Uw feedback wordt gewaardeerd!

Vergeet u ook niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf deze maand houden we u nog beter op de hoogte van nieuws en updates via onze vernieuwde driemaandelijkse nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.