Desinfecteren van auto’s

Beste beheerder,

We leven op het moment in een bijzondere tijd. Het coronavirus heeft een grote impact op het dagelijks leven. Mensen zoeken hierdoor naar andere manieren om zich te verplaatsen. Het gebruik van een deelvoertuig kan in deze periode daarom erg handig zijn.

Om gebruikers veilig gebruik te kunnen laten maken van uw deelvoertuigen vragen wij u de voertuigen te desinfecteren en om desinfecterende doekjes en/of handgel in de voertuigen neer te leggen.

Mocht u hulp nodig hebben bij het desinfecteren en reinigen (interieur en exterieur) van de voertuigen, dan kunnen wij dit ook voor u regelen via onze schoonmaakpartner Thoms Automotive. Dit bedrijf desinfecteert en reinigt voertuigen op locatie.

Voor het desinfecteren wordt een speciaal product (bacoban) gebruikt. Dit product doodt bacteriën en virussen. Door de vernevelmethode blijft er een filmlaag achter die ervoor zorgt dat dat auto tot wel tien dagen gedesinfecteerd blijft. Dit product wordt ook in ziekenhuizen en ambulances gebruikt. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk deze YouTube video van Thoms Automotive.

Mocht u interesse hebben om uw voertuigen te laten desinfecteren, dan regelen wij dit graag voor u of brengen wij u graag in contact met Thoms Automotive. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw gebruikers veilig gebruik kunnen maken van de deelvoertuigen rekenen wij hiervoor één op één het gereduceerde tarief dat Thoms Automotive hiervoor heeft opgesteld. Op deze manier blijft de drempel zo laag mogelijk.

  • Reinigen en desinfecteren: € 45,-
  • Handgel (alleen als aanvulling op reinigen en desinfecteren): € 4,95

 

Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat gebruikers veilig gebruik kunnen maken van de deelvoertuigen. Heeft u vragen of wilt u uw voertuigen laten reinigen en desinfecteren neem dan contact met ons via 085-487 5661 of via support@wegocarsharing.com.

Met vriendelijke groet,

Team WeGo Carsharing

Meer lezen over wat de meest besmette plekken zijn van jouw auto? Dat lees je hier.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.