Autodelen met TrexCar

TrexCar maakt autodelen mogelijk voor mensen met behoefte aan flexibel vervoer, waarbij het stilstaande wagenpark van autodealers wordt ingezet. Daarmee worden niet-autobezitters geholpen en dragen ze tegelijkertijd bij aan het efficiënter inzetten van het bestaande Nederlandse wagenpark. WeGo levert de app waarmee de gebruikers de auto’s kunnen reserveren, openen en sluiten. Daarnaast wordt de administratieve afhandeling volledig verzorgd (ritregistratie, facturatie, etc).

TrexCar is een initiatief van Aimforthemoon, dat bestaat uit drie ondernemers: Gert Jan van den Brink, Tanne Tauw en Aimée de Vries. Zij werken met verschillende partijen samen om innovatief autodelen mogelijk te maken, namelijk RDC, WeGo en Bovemij. Samen brengen zij overtollige auto’s en mensen zonder auto bij elkaar. “De komst van TrexCar is naar onze mening goed getimed: we hebben geleerd van de knelpunten en tekortkomingen van andere autodeelconcepten en zijn daarmee aan de slag gegaan. In juni zijn we gestart in Nijmegen en we zijn nu aan het kijken hoe we het concept naar andere steden kunnen uitbreiden. Terwijl we dit doen blijven we het concept aanscherpen. Stapje voor stapje bouwen we uit. En uiteindelijk zullen we heel Nederland voorzien van TrexCars.”, aldus Aimée de Vries van Aimforthemoon.

 

Sinds de zomervakantie wordt de TrexCar steeds meer gebruikt. Logisch ook, want het concept past precies bij de doelgroep die vooral gebruik maakt van een auto voor incidentele uitstapjes buiten de woonplaats. “Je hoeft nooit op de tijd te letten omdat je een bus of trein moet halen. Bij iemand op visite gaan verder dan fietsafstand wordt ineens een feestje in plaats van een stress bezoek.”, aldus een enthousiaste TrexCar gebruiker.
Wat vindt u van de TrexCar? Heeft u hem al gezien? Of zelfs al gebruikt? Geef uw mening in een reactie!

Meld u hier aan voor de TrexCar

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.