2021 is bijna voorbij: Een terugblik op een bijzonder jaar

Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2022

2021 is bijna afgelopen en wederom was het een bijzonder jaar. In de eerste plaats natuurlijk vanwege de pandemie die nog altijd niet voorbij is, en waardoor we helaas nog steeds met diverse maatregelen te maken hebben. Voor WeGo was 2021 echter ook om andere redenen een bijzonder jaar.

10 jaar geworden

Om te beginnen vierden wij in maart alweer onze 10e verjaardag. Wat vliegt de tijd! Een groot feest zat er helaas niet in, maar met elkaar hebben we onder het genot van een stuk taart stilgestaan bij de mooie reis die WeGo in de 10 jaar heeft afgelegd. De reis waarin wij gaandeweg onze focus hebben verlegd, en van platform voor peer-to-peer autodelen uitgroeiden tot het nr. 1 platform in Nederland voor zakelijk en community voertuigdelen.

Groei naar 7.000 voertuigen

In 2021 groeide ons platform naar 7.000 voertuigen. Dat is een mijlpaal waar we natuurlijk trots op zijn, maar betekent nog lang niet het einde van onze reis. Zo lanceerden wij dit jaar de nieuwe, verbeterde versie van ons platform. Deze nieuwe versie maakt het onder andere mogelijk om alle soorten voertuigen naadloos in één en hetzelfde platform te integreren, waardoor we behalve in het aantal auto’s, ook nog door kunnen groeien in het aantal fietsen, scooters en alle andere objecten met wielen.

Internationale uitbreiding

Onze ambities reiken verder dan onze eigen landsgrenzen. In Duitsland hebben we dit jaar ondanks de Covid-beperkingen mooie stappen kunnen zetten. Daar hebben we ook eindelijk weer op een grote beurs kunnen staan (Flotte!) en dat was heel fijn, zowel persoonlijk als zakelijk. Ook uit andere landen kregen wij er nieuwe partners bij, waardoor WeGo inmiddels actief is in zes landen in verschillende delen van de wereld. In Nederland zijn we nog niet klaar en valt er nog genoeg te behalen, maar ondertussen werken we ook gestaag door aan onze uitbreiding in het buitenland. WeGo is er klaar voor om de wereld te veroveren!

Nieuwe collega’s

Behalve dat we gegroeid zijn in partners, voertuigen en gebruikers, zijn we het afgelopen jaar ook gegroeid in het aantal medewerkers. Een aantal gewaardeerde collega’s hebben WeGo verlaten en dat is natuurlijk altijd heel erg jammer. Maar gelukkig hebben we er ook geweldige collega’s bij gekregen, waar we heel blij mee zijn. Door de uitbreiding van diverse teams en het in huis halen van specialismen, hebben we nu nog meer slagkracht om onze ambitieuze plannen te realiseren.

Blik op de toekomst

Het is fantastisch dat we kunnen terugkijken op een succesvol jaar, dat beseffen we ons in deze tijd. Tegelijkertijd kijken we ook graag vooruit. Voor WeGo hebben wij in ieder geval veel vertrouwen in een mooie toekomst. Ten eerste omdat de interesse in deelmobiliteit blijft groeien en er in de markt nog heel veel kansen liggen. Ook in het buitenland. Ten tweede omdat ons team staat als een huis en we gezien hebben dat we met elkaar, dankzij onze gedrevenheid en samenwerking, grootse dingen kunnen bereiken.

 

Wil jij onze reis volgen en eenvoudig op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in 2022? Volg ons dan op LinkedIn of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Rest ons alleen nog te zeggen…

Fijne feesten en de beste wensen van WeGo

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.