WeGo maakt delen wagenpark Innovation Booster mogelijk

Het op innovatie gerichte consultancy bureau Innovation Booster maakt sinds kort gebruik van WeGo’s Mobility Management, waarmee zakelijk autodelen gerealiseerd wordt. Hiermee kiest het bedrijf voor een innovatieve oplossing voor het efficiënter inzetten van haar wagenpark.

Voorheen maakte Innovation Booster gebruik van 7 voertuigen die elk werden toegewezen aan individuele medewerkers, met als gevolg een hoge onderbezetting van de voertuigen. Bovendien is het aantal medewerkers van Innovation Booster dit jaar stevig gegroeid. De intrede van het WeGo systeem zorgde voor een omslag naar efficiënte mobiliteit. Allard Volker, Operationeel Directeur, is tevreden met het besluit: ‘’Ondanks de explosieve groei van het aantal medewerkers hebben wij geen nieuwe voertuigen meer hoeven te bestellen. Alle medewerkers kunnen snel en eenvoudig gebruik maken van het huidige aantal voertuigen door middel van de WeGo App.’’

De 7 Toyota Aygo’s werden destijds geleverd door Louwman, partner van WeGo. De voertuigen worden momenteel gedeeld door 20 medewerkers, waardoor de voertuigen efficiënter en vaker gebruikt worden. ‘’Medewerkers worden vaak positief verrast door de flexibiliteit en de gebruiksvriendelijkheid van het WeGo Systeem; mooi om te zien dat deze innovatieve club deze mening deelt en nu ook actief naar buiten uitdraagt’’ stelt Toy Hertogh, Algemeen Directeur van WeGo.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.