WeGo biedt nu ook fietsdeeloplossing aan

WeGo biedt nu ook fietsdeeloplossing aan

We hebben weer een mooie nieuwe stap gezet in onze dienstverlening. Als leverancier van autodeeloplossingen maken wij al sinds onze oprichting gemotoriseerde voertuigen deelbaar. Vanaf nu gaan we dit ook doen met fietsen! Een logische uitbreiding van ons dienstenpakket, die ook helemaal past bij onze ambitie: vervoersmiddelen eenvoudig toegankelijk maken voor meerdere gebruikers.

Gemakkelijk deelfietsen aanbieden

Met onze fietsdeeloplossing is het heel eenvoudig om deelfietsen aan te bieden. Onze oplossing omvat een geavanceerd slot, een app voor de gebruiker en een beheertool voor de beheerder. Gebruikers kunnen in de app zien of er fietsen beschikbaar zijn en er direct één reserveren. Het slot wordt eenvoudig geopend en gesloten via de app. De ritgegevens worden automatisch bijgehouden en verwerkt in de beheertool, waarin ook gebruikers en fietsen toegevoegd kunnen worden. En het mooie is: het systeem is universeel, dus fietsmerk en –modelonafhankelijk, en zodoende ook toe te passen op fietsen die reeds aanwezig zijn.

Waarom fietsdelen

Steeds meer bedrijven willen hun medewerkers een breed mobiliteitsaanbod bieden. Het gaat allang niet meer om het bieden van één optie, bijvoorbeeld een auto van de zaak, het gaat erom dat men zo efficiënt mogelijk van A naar B komt. Naast deel auto’s passen deelfietsen uitstekend binnen het nieuwe mobiliteitsbeleid. Fietsen zijn ideaal voor locaties die minder goed bereikbaar zijn, bijvoorbeeld in een drukke stad. En ook voor de “first en last mile”: de werknemer kan bijvoorbeeld met de trein naar het werk reizen en de deelfiets van de zaak gebruiken om van en naar het station te komen. Gedurende de werkdag kan de fiets door andere collega’s gebruikt worden.

Naast het gemak die deelfietsen bieden, is het aanbieden ervan ook nog eens een economische oplossing. Fietsen zijn immers relatief goedkoop, zeker vergeleken met auto’s. Daar komt bij dat fietsen milieuvriendelijk is én de vitaliteit van de medewerkers bevordert. Zoveel voordelen!

Meer weten?

Wil je meer weten over onze fietsdeeloplossing en wat dit voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via info@wegocarsharing.com of +31 (0)20 705 5187.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.