Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

“DIT SMAAKT NAAR MEER!”

Tevreden gezichten, goede leads, prettige, informele gesprekken en een goede ‘vibe’. 350 standhouders mochten op 23, 24 en 25 januari 2019 in de Utrechtse Jaarbeurs zo’n 13.000 bezoekers ontvangen. En veel standhouders van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer kijken terug op een meer dan geslaagde 21ste jaargang.

“Met deze mensen willen we aan tafel zitten.”

De Jong kende de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer uiteraard al wel, maar de editie van 2019 was de eerste waar WeGo als standhouder actief was. „Voorheen waren we vooral zichtbaar en aanwezig op automotive- events en beurzen. Maar op de vakbeurs Facilitair loopt echt onze doelgroep rond, de financiële mensen en de beslissers.”

WeGo realiseert efficiënte en duurzame mobiliteit door innovatief autodelen. Met autodeel-oplossingen worden voertuigen toegankelijk gemaakt voor gebruikers via de app en is er zicht het gebruik van de voertuigen. „Door middel van onze zelfontwikkelde techniek en toegankelijke dienstverlening zijn we in staat om de bezettingsgraad van de voertuigen te verhogen. Door autodelen succesvol te maken zorgen we voor minder stilstaande voertuigen, gedeelde kosten, flexibele mobiliteit en minder parkeerdruk.” De WeGo-stand in Hal 10 (dichtbij de ingang) trok veel bekijks met de daar opgestelde elektrische auto. Zo kwam De Jong in contact met ‘spontane’ bezoekers, die alles wilden weten over de mogelijkheden. WeGo draagt bij aan de transitie naar elektrisch rijden. Autodelen maakt de – nu nog dure – elektrische auto’s wel bereikbaar voor iedereen, omdat betaald wordt naar gebruik. „Voor velen is carsharing toch nog een onbekend fenomeen en elektrisch rijden lijkt nog toekomstmuziek. Op de beursvloer hadden we de mogelijkheid om hierover echt in gesprek te gaan met de bezoekers.”

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.