UW WAGENPARK MET 50% MINDER CO2 UITSTOOT?

CARWISE KOPPELT VERHUURAUTO’S AAN AUTODEELPLATFORM WEGO
30 januari 2018
Wego op Emerce.nl
6 december 2018
Show all

UW WAGENPARK MET 50% MINDER CO2 UITSTOOT?

Lijkt het halveren van uw CO2 uitstoot onmogelijk, terwijl de mobiliteitsbehoefte in onze samenleving groeit? Wagenparken zoals Gemeente Amsterdam en verzekeringsbedrijf Meeùs hebben dit gemakkelijk met het Carsharing Platform van WeGo kunnen realiseren.
Autodelen zorgt ervoor dat voertuigen efficiënter ingezet kunnen worden en niet langdurig stil staan, waardoor we met minder voertuigen voldoen aan de mobiliteitsbehoefte. Zo is er geen of minder behoefte aan het produceren van nieuwe voertuigen en vermindert u het CO2 uitstoot.

Bespaar per 4 voertuigen 40 ton CO2
Wanneer 4 benzine voertuigen vervangen worden door 1 elektrische deelauto kan 40 ton CO2 uitstoot bespaart worden. Hoeveel dit eigenlijk is? Dit staat gelijk aan de jaarlijkse uitstoot van 5 huishoudens. Deze besparing wordt gerealiseerd doordat minder voertuigen geproduceerd hoeven te worden en doordat elektrische auto’s ruim 15 ton minder CO2 reduceren in een autoleven (220.000 km), dan een benzine-voertuig.

WeGo; carsharing specialist
WeGo realiseert met innovatieve carscharing technologie duurzame en efficiënte mobiliteit. Met het flexibele en white label autodeelplatform maakt u uw voertuigen toegankelijk voor uw gebruikers via de app en heeft u zicht in het gebruik van de voertuigen. Door middel van de zelfontwikkelde techniek en toegankelijke dienstverlening is WeGo in staat om de bezettingsgraad van de voertuigen te verhogen, gebruikers een unieke ervaring te geven en de samenleving te verbeteren. Door autodelen succesvol te maken zorgen we voor minder stilstaande voertuigen, gedeelde kosten, flexibele mobiliteit en minder parkeerdruk.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan snel op onze website en vraag een gratis demo aan.