Terugblikken op 2016: WeGo’s hoogtepunten

Het nieuwe jaar 2017 is begonnen en dat betekent nieuwe kansen en uitdagingen. Toch willen wij even terugblikken op het jaar 2016, dat ons fantastische momenten heeft bezorgd en resultaten heeft opgeleverd waar wij erg trots op zijn.

In een markt die langzaam tot ontspruiting komt heeft WeGo dit jaar voor haar klanten meer dan 1.000 voertuigen uitgerust. Daarmee ontpopt WeGo zich steeds meer tot marktleider van het zakelijk autodelen, hetgeen we terugzien in de contracten die we hebben weten binnen te halen en de samenwerkingsverbanden die we zijn aangegaan.

Samenwerking met BMW & Renault

Naast de vergaande samenwerking met Louwman werkt WeGo nauw samen met de toonaangevende autofabrikanten BMW en Renault. Dit onderstreept de merkonafhankelijkheid die WeGo voor ogen heeft en geeft meer mogelijkheden op het gebied van elektrische poolvoertuigen. In deze samenwerking kan WeGo als eerste in Nederland haar autodeeloplossingen aanbieden zonder toevoeging van hardware in voertuigen, hetgeen drempelverlagend werkt en de uitrolsnelheid bevordert.

Terberg Leasing levert poolvoertuigen met WeGo oplossing!

In oktober 2016 werden de eerste deelauto’s door leasemaatschappij Terberg Leasing geleverd bij haar klanten. “Door een goede samenwerking tussen Terberg en WeGo wordt er een nieuw product aangeboden, waarmee onze klanten de inzet van hun wagenpark kunnen optimaliseren en kosten besparen.”, aldus Sander Voolstra, accountmanager van Terberg Leasing.

We Drive Solar & WeGo delen auto’s op zonne-energie!

Het project gaat eind deze maand officieel van start, maar tijdens de kick-off en de dag van de duurzaamheid was er al veel aandacht voor dit innovatieve initiatief . Doelstelling is om 150 elektrische deelauto’s in 2017 via het WeGo platform aan te bieden aan gebruikersgroepen/gemeenten in de provincie Utrecht. WeGo verwacht dat dit project ook voor andere gemeenten bijzonder aantrekkelijk kan zijn.

2017

WeGo verwacht nog veel meer moois te gaan doen in 2017. Er worden dit jaar meerdere samenwerkingsverbanden aangegaan met gerenommeerde partijen, die gaan helpen om de leidende positie van WeGo te handhaven en uit te breiden.

” Auto’s moeten rijden, klaar staan, maar nooit stilstaan! ” – Toy Hertogh (Directeur WeGo)

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.