Tergberg Leasing levert poolvoertuigen met WeGo-oplossing

Deze maand is de eerste ‘deelauto’ door leasemaatschappij Terberg Leasing geleverd aan Mansveld. Het voertuig is uitgerust met het Mobility Management van WeGo dat het wagenpark optimaliseert, waardoor op innovatieve wijze de diensten van Terberg Leasing worden aangevuld.

Met behulp van het Mobility Management van WeGo levert Terberg Leasing vanaf heden de mogelijkheid aan haar klanten om het wagenpark efficiënter en flexibel in te zetten. WeGo maakt een voertuig voor meerdere gebruikers toegankelijk. Dat houdt in dat meer medewerkers toegang hebben tot mobiliteit en de voertuigen minder onnodig stilstaan. Daarnaast kan het gebruik van privévoertuigen voor zakelijke ritten en de daaropvolgende declaraties terug gedrongen worden. Sander Voolstra, Accountmanager van Terberg Leasing staat volledig achter het samenwerkingsverband: “Door een goede samenwerking tussen Terberg en WeGo wordt er een nieuw product aangeboden, waarmee onze klanten de inzet van hun wagenpark kunnen optimaliseren en kosten besparen.

Het systeem van WeGo kenmerkt zich door de app waarmee medewerkers gemakkelijk een auto kunnen reserveren en openen. Het gehele proces is geautomatiseerd, waardoor medewerkers minder tijd kwijt zijn aan het reserveren van het poolvoertuig en het invoeren van declaraties. Ten slotte is alle moeite rond de sleuteloverdracht en de bijbehorende administratie verleden tijd voor de gebruikers van de deelauto’s van Terberg Leasing. “Het aanbieden van een deelauto draagt bij aan het onderscheidend vermogen voor leasemaatschappijen binnen een markt die al te lang heeft stil gestaan” aldus Toy Hertogh, Algemeen Directeur van WeGo.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.