Nieuwe versie van WeGo-app te zien op vastgoedbeurs Provada 2019

Op de stand van BMW i maakt u kennis met de nieuwste versie van de WeGo-autodeel-app. Met deze app kunnen gebruikers auto’s reserveren, openen en sluiten (ook tussentijds). De app dient als digitale sleutel, dus fysieke sleuteloverdracht is niet meer nodig. De gereden kilometers opschrijven in een boekje behoort ook tot het verleden. Onze software zorgt voor een sluitende rittenadministratie.

De nieuwe versie van de app biedt een verbeterde functionaliteit om nog gemakkelijker een deelauto te boeken die bij de mobiliteitsbehoefte van de gebruiker past. Verder bevat de app een navigatiemodule om bij de start van de reservering of na een tussenstop de locatie van de auto te vinden. Het openen en sluiten van de deelauto is verbeterd en sneller gemaakt. Het openen en sluiten met de App werkt natuurlijk ook in een ondergrondse parkeergarage.

U vindt de vernieuwde WeGo-app van WeGo Carsharing Solutions op de stand van BMW i op vastgoedbeurs Provada 2019 (hal 12 stand 40). BMW i gebruikt dit podium om haar verhaal over autodelen te vertellen en positioneert de elektrische deelauto als een van de oplossingen voor de stad van de toekomst als schone, leefbare en toegankelijke plek.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.