Meeùs optimaliseert gebruik poolauto’s met WeGo

WeGo is gespecialiseerd in het ontwikkelen van autodeelconcepten. Meeùs, met 72.000 zakelijke en 300.000 particuliere klanten behorend tot de top 3 verzekeringsadviseurs in Nederland, heeft onlangs het poolsysteem van WeGo in gebruik genomen zodat medewerkers onderling de auto’s eenvoudig kunnen delen via een volledig geautomatiseerd systeem. Hiermee worden alle technische en administratieve lasten weggenomen.

Het mobiliteitsmanagement van WeGo zorgt zo voor optimalisatie en ontzorging van het wagenpark. “Het systeem van WeGo ontlast onze medewerkers van administratieve werkzaamheden die voorheen handmatig ingevoerd en gecontroleerd moesten worden. Zelf krijg ik meer inzicht in het gebruik van mobiliteit binnen ons bedrijf en kan daardoor auto’s efficiënter inzetten” aldus René Zijlmans, facility manager Meeùs. Zo regelen de medewerkers nu zelfstandig een voertuig, zonder dat zij ondersteuning van derden nodig hebben.

Meeùs maakt met het innovatieve systeem gebruik van een accurate ritregistratie, automatisch sleutelmanagement en ontgrendeling van de voertuigen. Op deze manier wordt voor de medewerkers van Meeùs ‘autodelen’ gefaciliteerd. Met de smartphone applicatie van WeGo kan de auto makkelijk gereserveerd, geopend en afgesloten worden. Met deze duurzame ontwikkeling kunnen de auto’s van Meeùs niet alleen beter gemanaged worden, maar ook milieubewuster worden ingezet.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.