Actos Groep start met autodelen

Actos start met autodelen

Actos Groep is een recruitmentorganisatie die onder zes labels in verschillende markten opereert. Bekende labels zijn bijvoorbeeld Dox en InQuest. Via werkmaatschappij Youcar van Van Leeuwen Autocenter reden er al 25 poolauto’s rond bij Actos Groep, variërend van daghuur tot full operational lease. Hiervan is de eerste nu geschikt gemaakt voor autodelen.

Rob den Boer, directeur van Van Leeuwen Autocenter (en van werkmaatschappij Youcar): “We zijn per 1 mei jongstleden gestart met een deelauto voorzien van WeGo bij Actos Groep. De afspraak is dat zij carsharing gedurende een maand op hun gemak uitproberen. Maar de eerste berichten zijn nu al zeer positief. Want ga maar na: het delen van auto’s gebeurt meestal nog door te reserveren bij de directiesecretaresse, via een secretariaat, Google Docs of zelfs een losse agenda op de balie van de receptie. Waarbij moeilijk te traceren is wie er gereden heeft en wanneer, wie er een boete opgelopen heeft, wie er getankt heeft, enzovoorts. WeGo maakt dit alles inzichtelijk, met de box in de auto en de app. Er is hiervoor geen back office meer nodig. Berijders van Actos kunnen via de WeGo-app de auto reserveren en gebruiken. Alles wordt digitaal afgehandeld, van reservering tot facturering.”

De eerste carsharing-auto staat op de Actos-vestiging in Den Haag. Gezien het enthousiasme is Rob den Boer optimistisch over een bredere uitrol van het concept bij Actos Groep. Youcar is in gesprek met andere bedrijven die al klant zijn met poolauto’s.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.