Volg de groei naar de deeleconomie

De deeleconomie is in opkomst. Autodelen groeit en krijgt steeds meer toepassingsmogelijkheden. Ook WeGo probeert aan deze duurzame groei bij te dragen. WeGo levert de optie voor particulieren, vrienden, gemeentes, bedrijven en organisaties om efficiënt en verantwoord om te gaan met vervoer.

WeGo is in 2011 opgericht en heeft zijn eerste doel volbracht: een autodeelplatform in Amsterdam met het moto ‘huren van je buren’. Drie jaar later kunnen we zeggen dat het deelplatform zijn werk doet en dat er veel enthousiaste gebruikers zijn. Een rede des temeer om onze diensten uit te breiden en een grotere bijdrage te leveren aan de deeleconomie. Vorig jaar zijn we gestart met WeGo Zakelijk. Het wagenpark van gemeentes, bedrijven of organisaties worden voorzien van het systeem. Alle gegevens komen bijeen in het autodeelplatform waarmee inzicht in het wagenpark bereikt kan worden. Een slimme mobiliteitsoplossing voor het zakelijke vervoer. Het autodeelplatform kan WeGo tevens aanbieden naar de wensen en specificaties van u, als investeerder. En met trots kunnen we onze nieuwste ontwikkeling introduceren: WeGo Friends. Hierbij is het mogelijk om met een groep vrienden of collega’s één of meerdere auto’s te delen. Dit alles met ons bekende volledig geautomatiseerde reserverings- en ritadministratiesysteem, de app waarmee de auto kan worden geopend of gesloten en een gemeenschappelijke autokalender. Dit samen zorgt voor een optimaal gebruiksgemak.

Naast de nieuwe ontwikkelingen in het autodelen willen we ook bijdragen aan de ontwikkelingen binnen de deeleconomie. Deze blog zal u op de hoogte houden van de nieuwtjes die spelen op dit gebied. WeGo nodigt u van harte uit om lid te worden van de WeGo Blog en te reageren op berichten, zodat we stap voor stap de wereld aan het delen krijgen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.