WeGo verlengt opnieuw met succes ISO 27001-certificering

WeGo ISO 27001 certified

WeGo is al geruime tijd ISO 27001 gecertificeerd en heeft deze opnieuw met succes verlengd. Als onderdeel van de ISO 27001-certificering worden organisaties jaarlijks onderworpen aan een externe audit. Ook dit jaar heeft WeGo deze succesvol doorlopen en verlengt daarmee het ISO certificaat. Dit betekent dat WeGo voldoet aan strenge internationale eisen op het gebied van informatiebeveiliging.

Informatiebeveiliging

Bij WeGo nemen we dataveiligheid heel serieus. Als leverancier van een boekingsplatform voor het reserveren van voertuigen, voor bedrijven, organisaties en exploitanten van deelmobiliteit, werken we met persoons- en bedrijfsgegevens. Informatiebeveiliging is voor ons van belang om die vertrouwelijke gegevens te beschermen, de continuïteit van onze dagelijkse operatie te borgen en de risico’s te beheersen.

ISO 27001

Dat wij onze informatiebeveiliging goed op orde hebben, werd in 2020 bevestigd toen we de ISO 27001 (NEN-ISO/IEC27001:2013) certificering behaalden. ISO 27001 is een internationale norm die staat voor een procesmatige aanpak voor informatiebeveiliging. Organisaties die deze norm toepassen, hebben een gestructureerde werkwijze rondom informatiebeveiliging middels een Information Security Management System (ISMS). Deze aanpak beschermt de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de informatie binnen de organisatie.

Gecertificeerde partner

“Bij WeGo zien we dat steeds meer bedrijven en organisaties die hun poolvloot willen digitaliseren, specifiek op zoek zijn naar een ISO-gecertificeerde techniekleverancier. Zij willen een partner die aantoonbaar zorgvuldig omgaat met hun data. In aanbestedingen van grote bedrijven, gemeenten en overheidsinstanties is de certificering ook steeds vaker een harde eis. We zijn er dan ook trots op dat we opnieuw de erkenning krijgen dat we goed omgaan met data en de processen rondom informatiebeveiliging. Het laat zien dat onze klanten, partners, werknemers en iedereen met wie wij contact hebben erop kunnen vertrouwen dat hun data bij WeGo in goede handen zijn,” aldus Peter de Jong, CEO van WeGo.

Ook uw poolvoertuigen digitaliseren en starten met zakelijk autodelen?

Kies voor een vertrouwde partner! Neem contact met ons op en we helpen u graag.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.