WeGo-personeel komt goed uit de verf tijdens bedrijfsuitje!

WeGo Team 2022

Nu het 4e kwartaal in volle gang is en het einde van het jaar weer in zicht, vonden we het bij WeGo de hoogste tijd voor een teamuitje. Deze keer stond er o.a. – zoals de foto hierboven vast al deed vermoeden – een creatieve activiteit op het programma!

Maar eerst maakten we van de gelegenheid gebruik om even met elkaar stil te staan bij het afgelopen jaar en alvast een blik te werpen op volgend jaar. Ons team in Duitsland was erbij en daarnaast mochten we ook een aantal nieuwe medewerkers verwelkomen in ons hoofdkantoor in Amsterdam. Onze CEO Peter de Jong trapte af met een presentatie en zorgde ervoor dat alle gave ontwikkelingen, mooie prestaties en bijzondere gebeurtenissen van 2022 bij iedereen weer vers in het geheugen zitten.

Die presentatie was meteen een mooie introductie voor onze nieuwe collega’s: Michael Holthuis, onze nieuwe Customer Success Manager, en Marloes Jongeneel, die eerder al bij WeGo werkzaam was en ons team na anderhalf jaar weer komt versterken!

Na de presentatie, een hapje en een drankje, hoorde het team eindelijk wat de activiteit ging zijn (de spanning was inmiddels om te snijden): een graffiti workshop! Van de outfits die toen werden uitgedeeld, begon de creativiteit in de groep direct te stromen. Een ervaren graffiti artist leerde ons de basis van een idee uitwerken in een schets tot het werkelijk creëren van de graffitikunst. Met die nieuw verworven kennis gingen de teamleden aan de slag en maakten, als waren ze volleerde kunstenaars, prachtige graffitiwerken die een link hebben met WeGo. Die geweldige creaties prijken nu op verschillende plekken in ons kantoor.

Na deze creatieve uitspatting werd het teamuitje vervolgd bij restaurant Thuis aan de Amstel in Amsterdam. In een sfeervolle privé-ruimte kregen we heerlijk eten en drinken geserveerd en werd de creatieve, maar bovenal gezellige middag nog even voortgezet…

(Klik of tik op een foto om te vergroten)

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.