Hoofdkantoor WeGo verhuist naar een nieuwe locatie

New WeGo office in The Gem

Vanaf 20 februari vindt u ons in kantoorgebouw “The Gem”

Volgende week komt er na bijna 3,5 jaar een einde aan onze tijd in de “Kauwgomballenfabriek” in Amsterdam Overamstel. Dan verruilen wij dit markante gebouwencomplex (dat toebehoorde aan de eerste kauwgomfabriek van Nederland) voor het gloednieuwe pand “The Gem”. Vrijdag 17 februari vindt de verhuizing plaats.

Nieuw, maar toch vertrouwd

Hoewel voor het team het nodige gaat veranderen – het pand, het uitzicht, de voorzieningen, de buurt, de buren – blijft er ook iets min of meer bij het oude: de reistijd naar kantoor. De nieuwe locatie is namelijk nog geen 2 kilometer van de Kauwgomballenfabriek vandaan, in Amsterdam-Duivendrecht. Dat betekent dat ook ons nieuwe kantoor dichtbij de A10 ligt en dus goed bereikbaar is per (deel)auto. Maar de locatie is ook uitstekend per openbaar vervoer en, voor de sportievelingen, per fiets te bereiken.

Contactgegevens blijven hetzelfde

Voor onze klanten en partners zal er weinig veranderen door de verhuizing. Ons team, onze telefoonnummers en onze e-mailadressen blijven ongewijzigd. Alleen ons adres verandert.

Per 20 februari 2023 is ons adres:

WeGo B.V.

“The Gem”

Joop Geesinkweg 901-999, 5e verdieping

1114 AB  Amsterdam

Nederland

 

We kijken ernaar uit om in ons nieuwe kantoor aan de slag te gaan en u daar te mogen ontvangen. Bent u geïnteresseerd in carsharing-technologie en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan snel een afspraak!

Neem contact op

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.