WeGo wenst u Fijne Feestdagen & een Succesvol en Gezond 2023!

WeGo's 2022 Holiday card

Allereerst willen we graag al onze klanten, partners, leveranciers en zakenpartners bedanken, want dankzij jullie was 2022 een leuk, boeiend en succesvol jaar voor WeGo. En hebben we ook dit jaar weer mooie dingen bereikt, veel vloten mogen digitaliseren en bedrijven, organisaties en buurten laten starten met autodelen. Bedankt!

Als een teken van dankbaarheid sturen wij ons netwerk normaal gesproken rond deze tijd een relatiegeschenk. Maar omdat er zoveel gebeurd en gaande is in de wereld, wilden we dat geld dit jaar liever op een andere manier besteden en een meer maatschappelijke bijdrage leveren. Daarom hebben we besloten om deze keer af te zien van de relatiegeschenken en in plaats daarvan iets betekenisvollers te doen.

Wij doneren aan het Prinses Máxima Centrum

Van de jaarlijkse kerstkaart voor onze zakelijke relaties hebben we niet afgezien, daar hebben we zelfs iets speciaals mee gedaan. Maar in plaats van een geschenk erbij te doen, doneren we dit jaar per kaart een bedrag aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie!

Het Prinses Máxima Centrum is een onderzoeksziekenhuis op het gebied van kinderkanker en tevens het grootste kinderkankercentrum van Europa. Alle kinderen met kanker in Nederland worden hier behandeld. Ruim 450 onderzoekers en 900 zorgprofessionals werken nauw samen met Nederlandse en internationale ziekenhuizen aan betere behandelingen en nieuwe perspectieven op genezing. Op deze manier geeft het Prinses Máxima Centrum het kind van nu de allerbeste zorg én zet het belangrijke stappen om de overlevingskansen van de kinderen die nog niet genezen zijn, te verbeteren.

Kinderen liggen ons na aan het hart en daarom is de missie van het ziekenhuis om ieder kind met kanker te genezen, met een optimale kwaliteit van leven, er één die WeGo graag ondersteunt.

We vinden het fijn dat we met onze donatie een positieve bijdrage kunnen leveren en misschien kunnen we ook anderen inspireren om mee te doen. Met elke donatie is er meer geld beschikbaar voor belangrijk levensreddend onderzoek. Dus elke bijdrage, groot of klein, helpt! Kijk voor meer informatie over het ziekenhuis en hoe je kunt doneren op hun website.

Princes Máxima Centrum

Speciale kerstkaarten

Ook voor onze kerstkaarten hebben we dit jaar iets speciaals bedacht. We zijn namelijk voor zeer duurzaam papier gegaan: “groeipapier”! Dit is gemaakt van 100% gerecycled papier, met de hand verwerkt tot pulp, en vervolgens vermengd met bloemzaden. Het papier is bedoeld om te planten, dus heb je een kaart ontvangen, doe dat dan zeker! Het is heel simpel en ook een leuke activiteit voor kinderen.

Bekijk onderstaande video voor instructies. Plant je de kaart en groeien er bloemen uit? Stuur ons dan een foto! We zien graag hoe onze kerstkaarten een tweede leven hebben gekregen

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.