De beste hard- en software voor autodelen

Minder auto’s, meer mobiliteit

WeGo realiseert efficiënte en duurzame mobiliteit door innovatief autodelen. Met onze autodeel-oplossingen maakt u uw voertuigen toegankelijk voor uw gebruikers via de app en heeft u zicht op het gebruik van de voertuigen.

Meer over WeGo Carsharing

Duurzame mobiliteit inzetten

Voor wie?

WeGo draagt daadwerkelijk bij aan de transitie van bezit naar gebruik in mobiliteit. Wij willen bereiken dat auto’s steeds meer worden gedeeld door verschillende gebruikers.

Wij helpen de automotive branche in te spelen op deze transitie en richten ons op de eindgebruikers in diverse branches.

Meer over Automotive  / Meer over Branches

De beste hard- en software voor autodelen

WeGo levert geen auto’s maar wel een deelplatform om jouw auto’s deelbaar te maken

WeGo heeft een deelplatform en App ontwikkeld dat uitstekend aansluit op de behoefte van de gebruiker, inclusief hardware voor in de auto. Het deelplatform en App kunnen aanpast worden naar de huisstijl van het bedrijf en vervolgens ook naar de huisstijl van klanten.

Meer over techniek

Wilt u verschuiven van autobezit naar autogebruik?

Zoekt u naar efficiënte, flexibele en duurzame mobiliteit tegen lagere kosten?

En bijdragen aan minder CO2 uitstoot, minder files en minder parkeerproblemen?

Neem dan contact op met WeGo Carsharing !

Lees ook: Waarom is autodelen met vaste locaties de toekomst?

Branches


Overheid

WeGo autodelen voor de overheid, zoals gemeentes


Bewoners

WeGo autodelen voor groepen bewoners


parallax background

Referenties

 • WeGo kwam uit de bus met de beste score, op basis van hun jarenlange ervaring met carsharing, ook met grotere aantallen auto’s, hun flexibiliteit en zeker ook hun persoonlijke aanpak. Lees meer...
  Jouke Baarda
  Operationeel manager van Mobiliteitsmeesters
 • Onze huurders in de stad hebben behoefte aan mobiliteit, maar niet per se aan een eigen auto. Door deelauto’s aan te bieden aan onze huurders in De Boel dragen we bij aan een beter klimaat, leveren we een waardevolle dienst aan onze huurders en optimaliseren we de inzet van ons wagenpark: de auto’s staan immers veel minder stil.
  Gertjan van der Baan
  CEO van Vesteda
 • Met de komst van WeGo zit er een reserveringsmogelijkheid in, waarbij medewerkers van de gemeente in staat zijn de auto te reservering voor de tijd dat ze de auto nódig hebben, in plaats van, zoals het vroeger was, dat ze een auto de hele dag hadden, en voor een uurtje gebruiken. Er is een bedrijfsonderdeel wat tot vorig jaar met 22 auto’s rondreed, momenteel zijn het er nog 7.
  Theo Wassenaar
  Wagenparkbeheerder Gemeente Amsterdam