Super! Je hebt onze kaart ontvangen én de QR-code gescand.

Lees verder en ontdek hoe je onze kaart kunt transformeren tot prachtige bloemen.

Plant onze kerstkaart en geef het een tweede leven

We hebben onze kaart gedrukt op “groeipapier”. Dat is gemaakt van 100% gerecycled papier dat met de hand tot pulp is verwerkt en waar vervolgens bloemzaadjes doorheen gemengd zijn. Dit materiaal is bedoeld om te planten, zodat er mooie bloemen uit kunnen groeien.

Hoe je dat doet zie je in de video hieronder. Ook leuk om te doen met kinderen! En stuur ons gerust een foto van het resultaat. We vinden het leuk om te zien dat onze kerstkaarten een tweede leven hebben gekregen

Step 1Step 2Step 3

Met trots doneren wij aan:

Princess Máxima Centerum

Prinses Máxima Center Foundation

Elk jaar in december sturen wij een kerstkaart en een geschenk naar onze klanten, partners en leveranciers als blijk van onze dankbaarheid en waardering. Omdat er momenteel zoveel gaande is in de wereld, wilden we dit jaar iets speciaals doen.

Dus in plaats van cadeaus te sturen, besloten we een donatie te doen aan een goed doel. Het goede doel dat we gekozen hebben, is het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Het Prinses Máxima Centrum is het grootste kinderkankercentrum in Europa.

Wil jij ook een positieve bijdrage leveren?

Wij nodigen je van harte uit om ook een donatie te doen. Met elke donatie komt er meer geld beschikbaar voor belangrijk levensreddend onderzoek. Dus elke bijdrage, groot of klein, helpt! Meer informatie over de foundation en hoe u kunt doneren vindt u op de website van het Prinses Máxima Centrum.

WeGo kijkt terug op een goed jaar

2022 was weer een boeiend en succesvol jaar voor WeGo. Er is veel gebeurd. Zo hebben we onder andere nieuwe platformfuncties geïntroduceerd, nieuwe collega’s verwelkomd en veel nieuwe gave klanten verworven. We hebben ook een aantal mooie dingen gepland voor 2023.

Wil je meer weten? Lees dan ons jaaroverzicht!


Bedankt voor 2022
Op mooie groei in 2023

WeGo Winter Wonderland