Vraag een gratis demo aan van het WeGo-platform

Ontdek de voordelen van zakelijke deelmobiliteit

Enkele van onze klanten:

Begin vandaag nog met zakelijk autodelen!

Door de veranderende dynamiek van bedrijfsmobiliteit introduceren steeds meer bedrijven gedeelde mobiliteit initiatieven. Deze oplossing
voor gedeelde mobiliteit biedt flexibele en efficiënte mobiliteit voor alle werknemers – zonder extra administratieve inspanningen.

Waarom WeGo?

WeGo hardware installatie

Betrouwbare gegevens en veilige communicatie

Telematica wordt gebruikt om voertuigen aan te sluiten op het WeGo-platform. Een voertuig is uitgerust met een on-board unit die gegevens levert over de locatie en de ritten. De auto/het voertuig kan worden vergrendeld en ontgrendeld via een smartphone-app.

Rittenregistratie
Voertuiggegevens
Systeem voor vergrendelen en ontgrendelen
Startonderbreker

Overzicht, inzicht en controle over voertuigen en gebruikers

Alle gegevens over gebruikers, voertuigen, registraties en ritten worden beheerd in de online beheertool. Prijzen kunnen worden ingesteld voor privégebruik van voertuigen en facturen kunnen automatisch naar gebruikers worden verzonden. Facturen voor zakelijk gebruik worden geboekt op interne kostenplaatsen. Daarnaast biedt de beheertool gedetailleerde rapporten om de efficiëntie van het wagenpark te optimaliseren.

Beheer van voertuigen en gebruikers
Op maat
Rapportage
WeGo Backoffice
WeGo hardware installatie

Voertuigen reserveren en (de)vergrendelen via smartphone-app

Met de smartphone-app kunnen gebruikers een voertuig reserveren en zelf vergrendelen en ontgrendelen. Schade kan eenvoudig worden gemeld in de app en foto’s kunnen worden geüpload. Na het reserveren worden alle reisgegevens automatisch doorgestuurd en verwerkt.

Planning & reservering
Digitale sleutel
Schade en onderhoud melden
Rijbewijs controleren

De WeGo oplossing is:

Voertuig- en merkonafhankelijk

Wij leveren geen auto’s of fietsen, maar sluiten voertuigen uit een bestaand wagenpark aan op ons platform – ongeacht merk en model. Van individuele voertuigen tot grote wagenparken en zowel nieuwe als bestaande voertuigen – je beheert alle voertuigen in ons overzichtelijk platform.

Beschikbaar in uw eigen huisstijl

Het platform kan worden aangepast met elementen van uw huisstijl, zoals logo, kleuren en bedrijfstaal. Dit geldt ook voor de lay-out van de tool en de smartphone app, maar ook voor de lay-out en inhoud van de e-mails en facturen die vanuit het platform worden verstuurd. 

Klaar om aan te sluiten op uw bedrijfssystemen

Met behulp van API-koppelingen kan het WeGo-platform naadloos worden geïntegreerd met uw ERP-systemen, waaronder HR-, financiële, plannings- en authenticatie software. Ook koppelingen met betalingsproviders zijn eenvoudig te realiseren.

Meertalig en internationaal schaalbaar

Ons platform wordt succesvol gebruikt in verschillende landen en is daarom bij uitstek geschikt voor internationaal gebruik. Zowel de app als de backoffice en systeemmeldingen zijn momenteel beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Portugees en Pools.

Boek uw gratis demo en neem deel aan de toekomst van zakelijke mobiliteit

Introduceer zakelijk autodelen in uw bedrijf. Neem de eerste stap en boek uw gratis demo.

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.