drivemycar AG wordt officiële WeGo-partner in Zwitserland vanaf 1 januari 2023

New WeGo & drivemycar partnership

Met veel plezier kunnen we melden dat WeGo in Zwitserland een partnership is aangegaan met technologiebedrijf drivemycar AG. WeGo en drivemycar werken al twee jaar samen en willen met deze stap de goede samenwerking graag verder verstevigen en uitbreiden.

Over drivemycar

drivemycar is een Zwitsers technologiebedrijf gevestigd in Zürich. Het biedt een platform aan voor het delen van voertuigen, dat wordt gebruikt voor zowel B2B, als B2C en P2P deelconcepten. Het bedrijf wil net als WeGo het aantal auto’s op de weg en in de straten terugdringen, zodat er minder files zijn, er minder ruimte benodigd is voor parkeerplaatsen en het milieu minder aangetast wordt door uitlaatgassen.

Naast ontwikkelaar van deeltechnologie is het bedrijf ook eigenaar van Züri Garage AG. Deze autogarage voert niet alleen reguliere onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit voor particuliere en zakelijke klanten, maar installeert ook de telematica-hardware die gebruikt wordt in deelauto’s.

Complete dienstverlening

De uitgebreide technische kennis en de jarenlange ervaring van het bedrijf in de deelmobiliteitsbranche, maken drivemycar een ideale partner voor WeGo. drivemycar zal dan ook alle facetten WeGo’s dienstverlening in Zwitserland op zich nemen. Van het installeren van de hardware en het implementeren en inrichten van het platform, tot projectmanagement en het leveren van 24/7 support in het Duits, Engels, Italiaans en Frans.

Wij verheugen ons op een verdere succesvolle samenwerking!

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.