Vacatures WeGo kantoor Amsterdam

21 05 '23

Software Developer (Backend/Full Stack)

Amsterdam HQ Fulltime Hybride werken mogelijk
Als softwareontwikkelaar bij WeGo hou jij je bezig met het doorontwikkelen en optimaliseren van ons next gen boekings- en deelplatform. Je ontwerpt, schrijft, bouwt, implementeert en onderhoudt nieuwe features en functionaliteiten. Daarnaast upgrade en debug je bestaande software, en fix je eventuele bugs.
22 08 '22

Stagiair(e)s en Werkstudenten

Amsterdam HQ 32-40 u/week Nederlands & Engels
Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage of werkplek waar jij je tijdens je studie (verder) kunt ontwikkelen op het gebied van ICT, Support en Operations? Bij WeGo zijn we altijd op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s en werkstudenten die ons team komen versterken!
21 07 '22

Customer Success Manager

Amsterdam HQ Fulltime Nederlands & Engels
In deze rol ga je klanten ondersteunen in het gebruik van ons platform. Als zij vragen hebben, willen uitbreiden of tegen problemen aanlopen, dan sta jij voor hen klaar. Tijdens de opstartfase, maar ook daarna. Jij zorgt ervoor dat zowel de beheerders als de gebruikers onze oplossing optimaal benutten en maximaal tevreden zijn.
21 07 '22

Coördinator Customer Support

Amsterdam HQ Fulltime Nederlands & Engels
We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om mensen op weg te helpen. Jij biedt de beheerders en gebruikers van ons platform de juiste, vriendelijke en professionele ondersteuning bij vragen en issues. Daarnaast geef je leiding aan de andere supportmedewerkers en begeleid je de stagiair(e)s binnen het Support Team.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden