Vacatures WeGo kantoor Amsterdam

04 04 '24

Allround Marketeer

Amsterdam HQ Fulltime Nederlands & Engels
Er is geen rol zo divers als deze! Jij hebt de voelsprieten om actief in de markt te signaleren wat er speelt en daar proactief op te handelen. Zo kijk je continu of onze uitingen daarbij aansluiten en stelt deze bij indien nodig. Daarnaast zoeken we een echte creatieve hands-on collega. Iemand die graag de pen pakt en leuke en interessante posts en artikelen schrijft voor o.a. Social media en de website.
22 08 '22
Vacature Stagiairs en Werkstudenten

Stagiair(e)s en Werkstudenten

Amsterdam HQ 32-40 u/week Nederlands & Engels
Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage of werkplek waar jij je tijdens je studie (verder) kunt ontwikkelen op het gebied van ICT, Support en Operations? Bij WeGo zijn we altijd op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s en werkstudenten die ons team komen versterken!
21 07 '22
Vacature Customer Success Manager

Customer Success Manager

Amsterdam HQ Fulltime Nederlands & Engels
In deze rol ga je klanten ondersteunen in het gebruik van ons platform. Als zij vragen hebben, willen uitbreiden of tegen problemen aanlopen, dan sta jij voor hen klaar. Tijdens de opstartfase, maar ook daarna. Jij zorgt ervoor dat zowel de beheerders als de gebruikers onze oplossing optimaal benutten en maximaal tevreden zijn.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.