CORPORATE CARSHARING

Wilt u weten hoe zakelijk autodelen uw wagenpark efficiënter kan maken?

Maak uw wagenpark efficiënter met zakelijk autodelen

Het WeGo-platform stelt wagenparkbeheerders en operators van gedeelde mobiliteitsprojecten in staat om het gebruik van hun pool- of gedeelde voertuigen te optimaliseren. WeGo biedt technologie die vlootbeheer en het reserveren van voertuigen digitaliseert.

Zakelijke poolvoertuigen

Mobiliteit voor alle medewerkers

Bedrijfspoolvoertuigen zijn een perfecte oplossing voor gedeeld gebruik door meerdere mensen. Werknemers hebben altijd toegang tot vervoer wanneer ze dat nodig hebben.

Met slimme technologie optimaliseren bedrijven het beheer en gebruik van bedrijfsvoertuigen. Handmatige administratie, dubbele boekingen en zoekgeraakte autosleutels behoren tot het verleden. Als wagenparkbeheerder heeft u realtime inzicht in het gebruik en de beschikbaarheid van alle voertuigen.

Medewerkers reserveren snel en eenvoudig een poolvoertuig of fiets via de app. Handmatige goedkeuring van de reservering is niet meer nodig. Ook het uitgeven en inleveren van een fysieke autosleutel is niet meer nodig. De medewerker ontvangt automatisch een digitale sleutel in de app.

Zakelijk en privé gebruik registreren

De ritregistratie is geautomatiseerd en sluitend voor de belastingdienst. De beheerder heeft via de backoffice inzicht in het gebruik en de facturatie per kostenplaats.

Bedrijven kunnen poolauto’s ter beschikking stellen aan hun werknemers voor zakenreizen en woon-werkverkeer. Voor werkgevers kan het aantrekkelijk zijn om werknemers de poolauto van het bedrijf (onder bepaalde voorwaarden) voor privégebruik ter beschikking te stellen. Bijvoorbeeld ’s avonds en in het weekend, wanneer deze auto’s vaak ongebruikt op het bedrijfsterrein staan.

Het WeGo-platform biedt bedrijven tijds- en kostenbesparingen tot 40%. Onze deeltechnologie wordt al gebruikt door kleine en middelgrote ondernemingen, grote bedrijven, gemeenten, semi-overheidsinstanties en gezondheidsinstellingen.

Slimme poolvoertuigen

Onze partners

AXA logo
Boehringer Ingelheim
Delaware C.V.B.A.
Vattenfall

Voertuig- en merkonafhankelijk

Wij leveren geen auto’s of fietsen, maar sluiten voertuigen aan op ons platform – ongeacht het merk of model. Van individuele voertuigen tot grote wagenparken en zowel nieuwe als bestaande voertuigen – u beheert alle voertuigen in één overzichtelijk platform.

Beschikbaar in eigen huisstijl

Het platform kan worden aangepast met elementen van uw huisstijl, zoals logo, kleuren en bedrijfstaal. Dit geldt ook voor de lay-out van de beheertool en de app, maar ook voor de lay-out en inhoud van de e-mails die vanuit het platform worden verzonden.

Klaar om op uw systemen aan te sluiten

Via API-koppelingen kan het WeGo-platform worden geïntegreerd met uw ERP-systemen zoals HR-, financiële, plannings- en authenticatiesoftware. Er kunnen ook koppelingen met betalingsproviders worden gerealiseerd.

Internationaal beschikbaar

Ons platform wordt in verschillende landen gebruikt en is daarom bij uitstek geschikt voor internationaal gebruik. Zowel de app als de backoffice en systeemmeldingen zijn momenteel beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Pools en Portugees.

E-book | De toekomst van zakelijke wagenparken

Benut het volledige potentieel van uw wagenpark door zakelijk autodelen te integreren. Ontvang de uitgebreide gids voor efficiënt wagenparkbeheer doormiddel van autodelen.