< p>

WeGo Bikesharing: Breid uw mobiliteitsaanbod uit met deelfietsen!

Bereken uw voordeel

Stap 1 van 2

Eenvoudig starten met bikesharing? Breid jouw mobiliteitsaanbod
uit met deelfietsen, wij helpen
je met de beste oplossing
WeGo bikesharing

WeGo Bikesharing: Dé fietsdeeloplossing voor bedrijven en mobiliteitsaanbieders

Wilt u uw mobiliteitsaanbod uitbreiden met deelfietsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In één app kiest u uw gewenste vervoersmiddel. Denk aan bijvoorbeeld een auto, scooter of fiets, ongeacht merk of model. We maken gebruik van geavanceerde fietssloten, een overzichtelijke tool voor de beheerder en één gebruiksvriendelijke app voor de gebruiker. Een complete oplossing voor een scherpe prijs.

Bikesharing groeit in populariteit en steeds meer bedrijven bieden deelfietsen aan, eventueel naast andere mobiliteitsopties. Ga voor duurzame en milieuvriendelijke mobiliteit en start ook met bikesharing!


Men wil steeds meer flexibiliteit en niet gebonden zijn aan één vervoersmiddel

Bikesharing past uitstekend in deze behoefte

We hechten steeds meer waarde aan flexibiliteit in de manier waarop we ons verplaatsen. Hoe we zo snel en comfortabel mogelijk van A naar B komen wordt belangrijker dan het vervoersmiddel zelf. Een breed mobiliteitsaanbod dat toegankelijk is via één app voorziet in deze behoefte, en deelfietsen zijn een uitstekend onderdeel hiervan. Het inzetten van deelfietsen is zeker interessant als uw bedrijf gevestigd is in een gebied waar het naast autorijden ook heel prettig is om te fietsen, en/of waar parkeren lastig is.

Wij helpen u bij het inzetten van bikesharing. U zorgt voor de fietsen die u wilt aanbieden en wij maken ze geschikt voor deelgebruik. U bepaalt zelf wie de deelfietsen kunnen gebruiken en welke tarieven u hiervoor vraagt.


Eenvoudige implementatie

Start binnen no-time met bikesharing

Onze fietsdeeloplossing is heel eenvoudig qua implementatie en in het gebruik. Omdat wij alleen de techniek leveren, kiest u zelf de fietsen uit die bij uw doelgroep passen. Daarna is het een kwestie van onze speciale sloten op de fietsen monteren. In de beheertool stelt u vervolgens alles zelf in: om hoeveel fietsen het gaat, waar de fietsen geparkeerd staan, de tarieven en wie er gebruik van mogen maken. Die personen krijgen vervolgens een e-mail met een downloadlink voor de benodigde app. Met die app kan de gebruiker het slot van een beschikbare fiets openen en sluiten. Geen gedoe dus met het uitwisselen van fietssleutels!

En komt u ergens niet uit? Dan staan wij natuurlijk klaar om u te ondersteunen.

WeGo bikesharing

Bevorder de vitaliteit van uw werknemers

Fietsen is milieuvriendelijk én gezond

Uw werknemers aan het fietsen krijgen biedt diverse voordelen. Fietsen is gezond en houdt uw werknemers fit. Dat vertaalt zich in minder ziekteverzuim. Daarnaast kunt u mogelijk uit met minder zakelijke auto’s als u deelfietsen gaat aanbieden en men vaker de fiets pakt in plaats van de auto. Dat scheelt u geld, want fietsen zijn een stuk goedkoper dan auto’s. Ook bespaart u hiermee op parkeerruimte. Tegelijkertijd zorgen minder autoritten voor een lagere CO2-uitstoot, zodat de mobiliteit van uw werknemers minder impact heeft op het milieu.