BIKESHARING PLATFORM

De bikesharing oplossing die elke fiets geschikt maakt voor efficiënt deelgebruik.

De belangstelling voor bikesharing groeit. Steeds meer organisaties en bedrijven bieden – eventueel naast andere mobiliteitsopties – pool- of deelfietsen aan. Kies ook voor deze gezonde en duurzame mobiliteits­oplossing en start met bikesharing via het WeGo platform!

Bikesharing platform

De bikesharing oplossing die elke fiets geschikt maakt voor efficiënt deelgebruik.

De belangstelling voor bikesharing groeit. Steeds meer organisaties en bedrijven bieden – eventueel naast andere mobiliteitsopties – pool- of deelfietsen aan. Kies ook voor deze gezonde en duurzame mobiliteits­oplossing en start met bikesharing via het WeGo platform!

Maakt fietsen reserveerbaar

Fietsslot bedienen via smartphone

Eenvoudige implementatie

Waarom poolfietsen inzetten

Bikesharing is a sustainable mobility solution

Lage kosten en vitale werknemers

Steeds vaker zetten bedrijven en organisaties pool­fietsen in ter aanvulling op, of als duurzaam, gezond en betaalbaar alternatief voor de poolauto. Fietsen zijn immers een stuk goedkoper in aanschaf en gebruik dan auto’s. Door fietsgebruik te stimuleren, bevordert de werkgever daarnaast de vitaliteit van zijn personeel, wat kan helpen productiviteit te verhogen en het ziekteverzuim te verlagen.

Bikesharing is a sustainable mobility solution

Milieuvriendelijke mobiliteit

Gemeenten, maar ook in toenemende mate bedrijven en organisaties, voeren beleid om duurzame mobiliteit te stimuleren en de CO2-uitstoot te reduceren. Zij kunnen dit bereiken door deel- of poolfietsen beschikbaar te stellen aan hun werknemers of bewoners en hen aan te sporen vaker hun vervuilende auto laten staan. De fiets is namelijk duurzaam en milieuvriendelijk.

Bikesharing is ideal for short distances

Ideaal voor ritten binnen de stad

De fiets is ideaal voor kortere afstanden en om op bestemmingen te komen die minder goed bereikbaar zijn of waar parkeerplekken schaars zijn, zoals vaak in drukke steden. Maar ook voor het emissieloos bezorgen of ophalen van maaltijden en pakketjes. Zijn de gemiddelde ritten wat langer? Dan bieden e-bikes een uitkomst: met een elektrische fiets is een afstand van 10 km zó afgelegd.

Fietsen, auto’s en scooters:
Beheer al uw voertuigen in één platform

Het WeGo platform is merk- en modelonafhankelijk en dus ook te gebruiken voor het delen van bijvoorbeeld bakfietsen. Of van auto’s, busjes, scooters… Vrijwel elk type voertuig kan worden aangesloten. Dit stelt u in staat om al uw deelvoertuigen eenvoudig te beheren in één overzichtelijk platform. En de voertuigen hoeven niet per se nieuw te zijn. We kunnen het systeem ook installeren op fietsen en auto’s die al in gebruik zijn.

All vehicle types in one platform

Deze organisaties werken al met WeGo:

Alles voor het efficiënt delen van fietsen

Beheertool voor de beheerder

Via de WeGo backoffice heb je grip op en controle over alle voertuigen en gebruikers. Deze omgeving biedt de relevante data en interfaces om te koppelen met jouw bedrijfsprocessen.

App voor de medewerker

Met de WeGo app reserveren gebruikers hun voertuigen. In de app worden de digitale sleutels uitgegeven en schade en onderhoud geregistreerd.

Volledige ontzorging van beheerder en gebruiker

We bieden maximale ondersteuning aan beheerders in de operatie. We staan klaar om gebruikers onderweg en op ieder moment van de dag te helpen.

Dit maakt ons platform zo veelzijdig

Geschikt voor ieder voertuig en merk

Wij hebben geen eigen auto’s of fietsen, maar sluiten voertuigen aan op ons platform. Ongeacht het merk of model. Van enkele voertuigen tot grote wagenparken en zowel nieuwe als voertuigen die u al in gebruik heeft. U beheert alle voertuigen in één overzichtelijk platform.

Leverbaar in uw eigen huisstijl

Het platform is aan te passen met elementen van uw huisstijl, zoals logo, kleuren en tone-of-voice. Denk aan de opmaak van de beheertool en de app, maar ook de opmaak en inhoud van e-mails die vanuit het platform worden verstuurd.

Te koppelen met enterprise-softwarepakketten

Met API-koppelingen kan het WeGo platform geïntegreerd worden met uw ERP-systemen zoals HR-, finance-, planning- en authenticatie­software. Ook koppelingen met payment providers kunnen gerealiseerd worden.

Meertalig en internationaal inzetbaar

Ons platform is beschikbaar in meerdere talen en is internationaal schaalbaar. De app, backoffice en systeemnotificaties worden op dit moment al ondersteund in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Pools.

WeGo is de vertrouwde technologiepartner

11

jaar ervaring

7

landen

7.000

voertuigen

100.000

gebruikers

Interesse?
Neem contact op!

We vertellen u graag meer.