< p>

WeGo Carsharing Solutions - De beste hard- en software voor autodelen

De beste hard- en software voor autodelen minder auto's, meer mobiliteit

Start direct met autodelen vanaf €55,- p.m. per voertuig


Flexibel, duurzaam en winstgevend

Technologie ingericht voor verschillende integraties

WeGo heeft een deelplatform en app ontwikkeld die uitstekend aansluiten op de behoefte van de gebruiker. Ook de benodigde hardware voor de voertuigen leveren wij. Het deelplatform en de app kunnen aangepast worden naar de huisstijl van jouw bedrijf en vervolgens ook naar de huisstijl van jouw klanten.


Jouw voertuigen: ieder merk of model

Wij leveren de beste hardware om voertuigen deelbaar te maken, of het nou gaat om auto’s, scooters of fietsen. De hardware communiceert met het voertuig, levert locatiegegevens, kilometerregistratie en zorgt ervoor dat de voertuigen op afstand geopend en gesloten kunnen worden.


Jouw eigen app of de WeGo app

Onze app stelt gebruikers in staat om de aan hem of haar toegewezen voertuigen te reserveren, openen en sluiten (ook tussentijds). De app dient ook als digitale sleutel, dus fysieke sleuteloverdrachten zijn niet meer nodig. Heb je al een app in gebruik hebt met dezelfde functionaliteiten? Dan kan deze door middel van een API  gekoppeld worden aan het WeGo platform.

Al onze API’s zijn altijd volledig en up-to-date gedocumenteerd via Swagger.


Integreer jouw eigen softwarediensten

Het WeGo platform is zo ontwikkeld dat geavanceerde technische integraties gemaakt kunnen worden met het platform. Werk je bijvoorbeeld samen met een partij die parkeren voor jou verzorgt? Deze kun je via een API koppelen aan het WeGo platform, zodat alle informatie op één plek beschikbaar is.


Beheertool

De WeGo beheertool geeft inzicht in de gegevens van gebruikers, voertuigen, reserveringen en ritten. Zo heb je een realtime overzicht van jouw vloot en kun je deze optimaliseren om zo efficiënt mogelijk in te zetten. Daarnaast kun je zelf een koppeling met jouw eigen administratie of boekhoudpakket maken door middel van een API.