< p>

WeGo Carsharing Solutions - De beste hard- en software voor autodelen

Bereken uw voordeel

Stap 1 van 2

50%

Flexibel, duurzaam en winstgevend

Start direct met autodelen vanaf €55,- p.m. per voertuig

Technologie ingericht voor verschillende integraties

WeGo heeft een deelplatform en App ontwikkeld die uitstekend aansluiten op de behoefte van de gebruiker, inclusief hardware voor in de auto. Het deelplatform en App kunnen aanpast worden naar de huisstijl van jouw bedrijf en vervolgens ook naar de huisstijl van jouw klanten.

Jouw voertuigen

Wij leveren de beste hardware om voertuigen deelbaar te maken. De hardware communiceert met de auto’s, levert locatiegegevens, kilometerregistratie en zorgt ervoor dat de auto’s op afstand geopend en gesloten kunnen worden.

Jouw eigen app of de WeGo app

Doormiddel van een API kan jouw bestaande app gekoppeld worden aan het WeGo platform. De app stelt gebruikers in staat om auto’s te reserveren, openen en sluiten (ook tussentijds). De app dient ook als digitale sleutel, dus fysieke sleuteloverdracht is niet meer nodig. Al onze APIs zijn volledig en altijd up to date gedocumenteerd via Swagger.

Integreer jouw eigen softwarediensten

Het WeGo-platform is zo ontwikkeld dat geavanceerde technische integraties gemaakt kunnen worden met het platform. Werk je bijvoorbeeld samen met een partij die parkeren voor jou verzorgt? Deze kun je via een API koppelen aan het WeGo platform, zodat alle informatie op één plek beschikbaar is.

Beheertool

De WeGo beheertool geeft inzicht in de gegevens van gebruikers, voertuigen, reserveringen en ritten. Zo heb je een realtime overzicht van jouw vloot en kun je deze optimaliseren om zo efficiënt mogelijk in te zetten. Daarnaast kun je zelf een koppeling met jouw eigen administratie of boekhoudpakket maken door middel van een API.