< p>

Autodelen met de oplossingen van WeGo - WeGo Carsharing Solutions

Van bezit naar gebruik. Wij helpen jou om
duurzame mobiliteit in te zetten
De beste partner voor autodelen

Autodelen met de carsharing oplossing van WeGo

Heeft u voertuigen die u wilt inzetten voor deelgebruik? Wij leveren alles wat nodig is om autodelen mogelijk te maken: de beste hardware, software en dienstverlening. Bekijk de mogelijkheden en voordelen van autodelen per branche, of start direct met autodelen vanaf €55,- per maand per voertuig.


Autodelen per branche


Autodelen

Overheid

WeGo autodelen voor de overheid, zoals gemeentes


Autodelen

Bewoners

WeGo autodelen voor groepen bewoners


 

Wat is autodelen?

Bij autodelen maken meerdere personen gebruik van hetzelfde voertuig. Bijvoorbeeld collega's of buren. Dat heeft veel voordelen: efficiënter gebruik van voertuigen, lagere vlootkosten, minder administratieve handelingen en minder CO2-uitstoot, om er een paar te noemen. Een autodeelsysteem stelt gebruikers in staat om via een app de aan hen toegewezen voertuigen te reserveren, openen en sluiten. Je kunt in de app precies zien wanneer een auto nog beschikbaar is. De vlootbeheerder heeft beschikking over een backoffice waarin auto's en personen toegevoegd kunnen worden en waarin alle benodigde informatie op te vragen is.Hoe werkt autodelen?

Wij maken voertuigen geschikt voor autodelen door deze te voorzien van speciale hardware. Dit is een kastje dat we in de auto inbouwen. De hardware zorgt ervoor dat de auto op afstand en via de app te openen en sluiten is. Hierdoor zijn fysieke sleuteloverdrachten niet meer nodig, je kunt gewoon je telefoon gebruiken. De hardware houdt daarnaast automatisch de gebruikers- en ritgegevens bij, die fiscus- en AVG-proof worden verwerkt in de backoffice. Zo zorgt autodelen voor flink minder handmatige administratie.

Lees meer over de techniekHoeveel kost autodelen

WeGo levert geen voertuigen, maar wel de hardware, software en dienstverlening om autodelen mogelijk te maken. Je kunt dit systeem al afnemen vanaf €55 per voertuig per maand. Als beheerder van de deelauto's kan je zelf de tarieven voor je gebruikers bepalen. Een bepaald bedrag per kilometer of per minuut/uur/dag, of een combinatie hiervan. Of gratis, als het gaat om zakelijke ritten. Autobedrijven kunnen met onze oplossing deelauto's gaan aanbieden of de voertuigen van hun zakelijke klanten deelbaar maken, en daarmee een nieuw verdienmodel toevoegen aan hun business.

Lees meer over autodelen voor de automotive