< p>

Vacature Accountmanager Businesspartners - WeGo Carsharing Solutions

Bereken uw voordeel

Stap 1 van 2

Vacature Accountmanager Businesspartners

WeGo bestaat vandaag 10 jaar
WeGo bestaat vandaag 10 jaar!
11/03/2021
Vacature WeGo Manager Success Manager
Vacature Customer Success Manager
01/04/2021
Vacature WeGo Accountmanager Businesspartner

Vacature WeGo Accountmanager Businesspartners

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Is new mobility jouw passie? Heb je veel affiniteit met ICT & techniek? Ben je continu op zoek naar nieuwe kansen in de markt? Ben jij met jouw aanstekelijke enthousiasme in staat om anderen te coachen en te begeleiden in de transitie die gaande is in de automotive branche? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Wat wordt er van je verwacht

Als Accountmanager Businesspartners ben je proactief en resultaatgericht, en heb je een sterke commerciële drive. Jouw kerntaak is om samen met onze bestaande én nieuwe partners (denk aan providers van deelmobiliteit, autodealergroepen, verhuur- en leasemaatschappijen) kansen in de markt te ontdekken en hieromheen succesvolle proposities te bedenken.

Met andere woorden: je ondersteunt onze partners bij de marktbewerking. Je creëert nieuwe afzetkanalen, ondersteunt bij gesprekken en stelt gezamenlijk duidelijke doelen. Hiervoor is het belangrijk dat je inzicht creëert in de behoefte van de bestaande en potentiële klantenkring van onze partners en dat je weet over te brengen hoe onze oplossing in die behoefte voorziet.

We zoeken iemand die in oplossingen denkt en die zijn of haar hand niet omdraait voor complexe salestrajecten. We verwachten van jou dat je in staat bent om zelfstandig te werken en dat je een volwaardige gesprekspartner bent voor jouw partners en (potentiële) klanten.

Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal 3 jaar sales ervaring in een partner- / B2B-omgeving
 • Een afgeronde commerciële MBO+ of HBO-opleiding
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal
 • Ervaring in de automotive markt en/of techniek is een pre

Je krijgt ondersteuning van de afdelingen Sales & Marketing en Product Management, waarbij je inhoudelijk deel uitmaakt van het Business Development team en een commercieel sparringpartner bent. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de Directeur Business Development.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie bij een innovatief en dynamisch bedrijf
 • Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling
 • Een prettige en informele werksfeer, borrels & uitjes
 • Een marktconform salaris
 • Deelauto’s tot je beschikking
 • 25 vakantiedagen en flexibele werktijden
 • Een goede pensioenregeling

Wie is WeGo

WeGo is een snelgroeiend en innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in deeltechniek voor o.a. auto’s, fietsen en scooters. Doordat we een duidelijke focus hebben op techniekontwikkeling en support, en niet op het beheer van assets, zijn we zeer interessant voor mobiliteitsproviders en fleetowners. Mede hierdoor is WeGo de grootste leverancier van deeltechniek in Nederland.

Het team van onze jonge en dynamische organisatie bestaat op dit moment uit 14 medewerkers. Binnen ons team heerst een plezierige en open sfeer en als medewerker krijg je veel aandacht, begeleiding en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

WeGo is gevestigd in de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam (Overamstel) dat sinds 2007 in gebruik is genomen door hoofdzakelijk creatieve startende en gevestigde ondernemingen. Een breed spectrum van de industrie vindt hier een plek; van de sectoren kunst, media en entertainment tot creatieve zakelijke dienstverlening.

Join the team!

Stuur jouw motivatie en CV naar florentijn@wegocarsharing.com en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!