Starten met autodelen in 2 weken

Starten met autodelen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Of duur. Wij bieden al een complete autodeeloplossing aan vanaf €55,- per maand per voertuig. Hiervoor voorzien wij uw voertuig(en) van de nodige hardware, krijgt u toegang tot een beheeromgeving en kunt u medegebruikers uitnodigen om uw voertuig(en) te delen. En we zorgen ervoor dat u snel kunt profiteren van alle voordelen: al in 2 weken hebben wij uw voertuig(en) gereedgemaakt en de beheeromgeving naar uw wensen ingericht. Hoe dat precies in zijn werk gaat lichten we graag toe!

1. Het begint met uw aanvraag

Via Direct delen op onze website kunt u onze all-in autodeeloplossing afnemen. Deze oplossing bieden we aan in de vorm van een abonnement met vier verschillende looptijden. De looptijd die u kiest, bepaalt de hoogte van het maandbedrag per voertuig. Bij een looptijd van 48 maanden betaalt u slechts €55,- per voertuig per maand.

Wat is er allemaal inbegrepen?

Bij het kiezen van de looptijd staat vermeld wat precies in de maandprijs is inbegrepen. Onze all-in autodeeloplossing bestaat uit de volgende componenten:

  • De WeGo-box in bruikleen (dit is de hardware voor in de auto), inclusief in- en uitbouw
  • Online beheertool voor de beheerder, die wij volledig op maat inrichten
  • De WeGo-app voor de gebruikers, waarmee het deelvoertuig gereserveerd, geopend en gesloten kan worden
  • Vriendelijke en deskundige beheerdershelpdesk voor vragen en hulp bij calamiteiten

Bekijk de volledige lijst van alle functionaliteiten.

Meer dan 20 voertuigen deelbaar maken?

Wilt u meer dan 20 voertuigen geschikt maken voor deelgebruik? Neem dan even contact met ons op. Wij bieden u dan graag een oplossing op maat aan.

Wat hebben wij tijdens de aanvraag van u nodig?

Het aanvraagproces is heel eenvoudig. U geeft op hoeveel voertuigen u geschikt wilt maken voor autodelen en wanneer u de deelauto’s in gebruik wilt nemen. Dat kan al 2 weken na de aanvraagdatum. Vervolgens hebben we enkele gegevens nodig over u en uw bedrijf. Deze gegevens gebruiken wij voor de opdrachtbevestiging, die u ontvangt na het versturen van uw order.

2. U ontvangt een opdrachtbevestiging

Direct nadat u uw order verstuurt, ontvangt u automatisch de opdrachtbevestiging per e-mail en is uw order definitief. In de opdrachtbevestiging leest u terug wat u heeft afgenomen en wij wat voor u gaan betekenen. Ook ziet u in de opdrachtbevestiging aanvullende diensten staan die wij u kunnen bieden. Deze aanvullende diensten zijn optioneel en zullen wij met u bespreken in een persoonlijk gesprek.

3. Wij nemen contact met u op

Na ontvangst van uw order nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak te maken voor het inbouwen van onze hardware in uw voertuig(en). Ook nemen nog even met u door wat uw precieze wensen zijn en voor wie en met welk doeleinde u autodelen gaat inzetten. En waar u eventueel verder nog behoefte aan heeft. Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening perfect aansluit op uw situatie.

4. Onze monteur komt bij u langs

Op het afgesproken tijdstip bezoekt onze monteur uw locatie om de WeGo-box in uw voertuig(en) in te bouwen. Het inbouwen van een WeGo-box duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Gaat het bij u om meer dan 4 voertuigen, dan wordt het inbouwen mogelijk over meerdere dagen verdeeld. Na het inbouwen van de hardware moet de bijbehorende beheeromgeving nog ingericht worden. In de tussentijd kunt u uw voertuig(en) gewoon blijven gebruiken zoals voorheen.

Veilig voor uw voertuigen

Het installeren van de WeGo-box is volkomen veilig voor het voertuig en heeft ook geen enkele invloed op de garantie.

5. Wij richten de beheeromgeving voor u in

Na de installatie van de WeGo-box(en) is het zaak om de bijbehorende beheertool juist in te stellen. Dit doen wij voor u. In de beheeromgeving voegen wij uw voertuig(en) toe en de personen die deze mogen gebruiken. De beheertool kent daarnaast nog tal van instellingen die wij kunnen aanpassen, waardoor we de oplossing perfect kunnen laten aansluiten op uw wensen. Dit doen wij uiteraard in overleg met u.

6. Wij laten u zien hoe de beheertool werkt

Als beheerder van de deelauto(‘s) heeft u toegang tot de online beheertool. In de beheertool heeft u de mogelijkheid om gebruikers toe te voegen en de rechten van deze gebruikers, de reserveringstijden en eventuele tarieven in te stellen. Maar ook om rapportages uit draaien. Bijvoorbeeld de kilometerregistratie voor de belastingdienst en rapportages op het gebied van voertuigbezetting. Door middel van een korte training zorgen wij ervoor dat u alle functionaliteiten van de beheertool kent en er optimaal mee kunt werken.

U bent nu klaar om te starten met autodelen!

Gefeliciteerd! Uw voertuig(en) zijn voorzien van de benodigde hardware, de beheeromgeving is correct ingesteld, de gebruikers zijn toegevoegd en u weet hoe de online beheertool werkt. Het autodelen kan nu van start gaan. Oftewel: u kunt nu de gebruikers vanuit de beheeromgeving uitnodigen om de benodigde app te downloaden. Met die app kunnen ze de deelauto(‘s) reserveren, openen en sluiten.

Dat alles nu gereed is, betekent overigens niet dat wij u niet meer ondersteunen. U kunt altijd contact met ons opnemen als u ergens hulp bij nodig heeft of als er een calamiteit is. We helpen u graag!

Direct aanvragen

WeGo maakt al bijna 10 jaar voertuigen geschikt voor deelgebruik met zelfontwikkelde techniek die we continu blijven verbeteren. U kunt dus rekenen op jarenlange ervaring én een oplossing die zich bewezen heeft. Vraag snel onze autodeeloplossing aan en ontdek de voordelen van autodelen!

Direct delen

 

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar info@wegocarsharing.com of te bellen naar +31 (0)20 705 5187.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam
Consent*
Hidden