Digitaal vlootbeheer

De oplossing voor efficiënte mobiliteit, meer inzicht en minder administratie.

Met digitaal vlootbeheer digitaliseert u de handelingen en administratie rondom het beheer en gebruik van uw bedrijfsvoertuigen, waardoor u flink bespaart op uw mobiliteitskosten.

De oplossing voor efficiënte mobiliteit, meer inzicht en minder administratie.

Met digitaal vlootbeheer digitaliseert u de handelingen en administratie rondom het beheer en gebruik van uw bedrijfsvoertuigen, waardoor u flink bespaart op uw mobiliteitskosten.

Waarom digitaal vlootbeheer

Heeft uw organisatie te maken met veel en hoge kilometerdeclaraties en wilt u dat terugdringen? Wilt u dat uw personeel minder tijd kwijt is aan administratieve handelingen rondom het gebruik van uw bedrijfsvoertuigen? Of heeft u onvoldoende zicht op het gebruik van uw bedrijfsvoertuigen en wilt u uw vloot beter kunnen beheren op basis van data?

Digitaal vlootbeheer maakt het mogelijk

DIgitaal vlootbeheer stelt uw medewerkers in staat om eenvoudig en volledig zelfstandig bedrijfsauto's, -scooters en/of -fietsen te reserveren, ontgrendelen en vergrendelen via een app op hun telefoon. Het systeem houdt automatisch de gereden ritten bij voor de belastingdienst, dus is uw personeel geen tijd meer aan kwijt. Én u heeft 24/7 inzicht in het gebruik van uw voertuigen, waardoor u uw vloot optimaal kunt beheren.

Ontdek hoe WeGo werkt voor uw organisatie

Beheertool voor de beheerder

Beheertool

Via de WeGo backoffice heb je grip op en controle over alle voertuigen en gebruikers. Deze omgeving biedt de relevante data en interfaces om te koppelen met jouw bedrijfsprocessen.

App voor de medewerker

App

Met de WeGo app reserveren gebruikers hun voertuigen. In de app worden de digitale sleutels uitgegeven en schade en onderhoud geregistreerd.

Volledige ontzorging van beheerder en gebruiker

Support

We bieden maximale ondersteuning aan beheerders in de operatie. We staan klaar om gebruikers onderweg en op ieder moment van de dag te helpen.

Deze organisaties werken al met WeGo:

Dit maakt ons platform zo veelzijdig

Alle voertuigen en merken

Voertuig- en merkonafhankelijk

Wij hebben geen eigen auto’s of fietsen, maar sluiten voertuigen aan op ons platform. Ongeacht het merk of model. Van enkele voertuigen tot grote wagenparken en zowel nieuwe als bestaande voertuigen die u al in gebruik heeft. U beheert alle voertuigen in één overzichtelijk platform.

Whitelabel

Leverbaar in uw eigen huisstijl

Het platform is aan te passen met elementen van uw huisstijl, zoals logo, kleuren en tone-of-voice. Denk aan de opmaak van de beheertool en de app, maar ook de opmaak en inhoud van e-mails die vanuit het platform worden verstuurd.

API connections

Te koppelen met Enterprise-systemen

Met API-koppelingen kan het WeGo platform geïntegreerd worden met uw ERP-systemen zoals HR-, finance-, planning- en authenticatiesoftware. Ook koppelingen met payment providers kunnen gerealiseerd worden.

Multilingual

Meertalig en internationaal inzetbaar

Ons platform is beschikbaar in meerdere talen en is internationaal schaalbaar. De app, backoffice en systeem notificaties worden op dit moment al ondersteund in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

WeGo is de vertrouwde technologiepartner

jaar ervaring

landen

voertuigen

gebruikers

Interesse?Neem contact op!

We vertellen u graag meer.