< p>

Carsharing oplossingen voor de automotive branche -WeGo Carsharing

Verbreed jouw diensten met autodelen Maak de stap van bezit naar
gebruik, wij helpen jou met
de beste oplossingen

Van bezit naar gebruik, wij helpen jou om duurzame mobiliteit in te zetten

De beste partner voor autodelen

Mobiliteit beweegt zich van bezit naar gebruik! Deze trend wordt ook in de automotive sector steeds duidelijker zichtbaar. Verkoop van nieuwe auto’s stagneert, de verkoop van elektrische voertuigen neemt toe. Het aantal auto’s in private lease stijgt ook.

Deze maatschappelijke beweging zet de resultaten van de automotive branche onder druk. Het wordt voor leasemaatschappijen, autodealers en -importeurs steeds lastiger om een goed rendement te behalen.


Nieuwe businessmodellen voor de automotive sector

Wij helpen jou met een soepele transitie

De automotive sector zal inmiddels moeten overschakelen naar nieuwe businessmodellen. Het faciliteren van deelauto’s is een route naar de toekomst van de branche. Deelauto vloten opbouwen, zorgen dat die goed beheerd worden, dat de auto’s in goede conditie zijn en schoon blijven, dat berijders ontzorgd worden, rechten beheren van geautoriseerde gebruikers en promotie: Allemaal zaken die door de lokale leverancier geregeld moeten worden, gezien korte lijnen met hun klanten en berijders in de regio’s. Autofabrikanten zijn niet in staat dit zonder de lokale dealers fijnmazig te faciliteren.


Systeem voor autodelen, de beste hard- en software

Wij leveren 24/7 support

Om deelgebruik van auto’s te faciliteren heeft de automotive branche een platform nodig waar de auto’s en berijders op geregistreerd kunnen worden. Zodra klanten geregistreerd staan kunnen auto’s geboekt worden via de App of website, waarbij het rijbewijs automatisch wordt gecontroleerd. WeGo heeft een deelplatform en App ontwikkeld dat uitstekend aansluit op de behoefte in de automotive branche, inclusief hardware voor in de auto.

Het deelplatform en App kan aanpast worden naar de huisstijl van het bedrijf en vervolgens ook naar de huisstijl van klanten. Met het WeGo platform kunnen leasemaatschappijen, verhuurmaatschappijen, dealergroepen en importeurs hun auto’s 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar stellen voor hun klanten. WeGo staat klaar om de support in de avonden en weekenden over te nemen.


Zorgen voor de klanten van nu en morgen

Investeer in de toekomst

De autobranche kan zo worden voorzien in de deelauto’s voor buurtinitiatieven, voor appartementencomplexen via VVE’s, woningcorporaties en via projectontwikkelaars. Maar juist ook voor bestaande deelwagenparken en bij haar zakelijke klanten, zorginstellingen en overheden via lease, verkoop verhuur of (shared) private lease.

WeGo helpt zo de dienstverlening van de automotive markt te verbreden en in te spelen op de veranderende vraag uit de markt. Een nieuw businessmodel waarbij geld verdiend wordt aan het gebruik van de auto.


Lees meer over de mogelijkheden voor autobedrijven


Partners